5 неща, които ви пречат да привлечете богатство и щастие в живота си

Със сигурност някъде в дома си имате място, където пазите всички стари вещи, които не ползвате от години, но сърце не ви дава да изхвърлите на боклука. 

В това понякога няма нищо лошо. Стига те да не крадяха от жизнената ни енергия. 

Ето, например отдавна искате да си купите нова красива чанта или рокля, но тъй като вече имате много стари, желанието ви остава нереализирано. В резултат на това изпадате в лошо настроение и нищо не може да ви зарадва. 

За съжаление, има много други неща, които също оказват отрицателно влияние върху общото ни благосъстояние. И от които е добре да се отървем навреме, за да не съсипем живота си. 

Отървете се от досадната работа и си намерете нова 

Всеки ден, когато отивате към омразната си работа, се изтощавате до краен предел, всичките ви жизнени сили, които биха могли да отидат за търсене на ново работно място, отиват в тази, която ненавиждате от дъното на душата си.

От друга страна, напускайте омразното си работно място, рано или късно ще можете да си намерите ново, което ви е по душа и животът ви ще стане по-цветен. Ще започнете да работите повече и да умножавате парите си.  

Отървете се от старите си дрехи и обувки и други овехтели аксесоари  

Тези неща не само не ви показват в най-добрата светлина, но и отнемат от жизнената ви енергия. 

Прост житейски пример: спомнете си как сте се чувствали, когато се сдобиете с нещо ново, издокарате се с него и излизате навън. Със сигурност точно в този момент настроението ви е прекрасно, чувствате се много по-уверени в способностите си и се радвате на живота.

Отървете се от старото си легло

Човек прекарва една трета от живота си в леглото. През нощта то му придава жизнени сили. Но когато е прекалено старо, то започва да ги отнема.  

Леглото е и много мощен инструмент по отношение на енергията и възстановяването на силите.

Нашите предци не са имали възможност да сменят често леглата си. Всяка година обаче са сменяли пуха и сеното в матраците си, за да могат да възстановяват по-добре жизнените си сили. 

Спрете да общувате с лоши хора, които не спират да правят скандали и като вампир изсмукват енергията ви

Със сигурност в обкръжението си имате хора, които живеят, за да се скарат с вас, да изсмучат енергията ви и чак тогава да ви оставят на мира. Колкото и да се опитвате да им угодите, те ще продължат да ви измъчва.

Те до такава степен са свикнали да ви виждат като своя жертва, че няма да искат да ви пуснат от живота си, колкото и много да ви мразят. 

Ако искате отново да почувствате вкуса на живота и да имате сили да постигате целите си, ограничете максимално контакта с такива хора.

Разбира се, най-добре е изобщо да не ги виждате, но ако става дума за роднини, просто ограничете разговорите с тях и не им позволявайте за пореден път да отнемат жизнените ви сили, защото те са ви нужни.

Изхвърлете или продадете всички счупени и неизползваеми предмети 

Повредени мебели, счупени кухненски уреди, скъсани рокли, счупен телевизор, стари и напукани кани и други подобни неща отдавна нямат място в дома ви. Всички те отнемат положителната енергия, парите, здравето и дори благополучието от живота ви. 

И не забравяйте, че най-хубавите неща ще започнат да се случват, когато се избавите от тях! А на тяхно място ще се появяват нови и много по-хубави неща. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *