5 неща, които всяка жена иска в леглото

Въпросът, на който всички мъже жадуват да намерят отговора е „Какво искат жените?“. Няма единен отговор, който да определи желанията и копнежите на всяка дама. Затова пък има няколко специални неща, които повечето жени наистина искат да изпитат в интимен план и днес ще открехнем завесата именно към тях…

Страст
Жените са романтични, вярват в истинската любов и жадуват за огнена страст в леглото. Мъжът, който ще завладее мислите й, трябва да знае как да се държи с нея в леглото, но най-вече да бъде страстен и емоционален. Това е пътят, по който ще я спечели завинаги.

Да бъде чута
Мъжете често казват, че ни слушат, но дали е така? И после се мръщят като се сърдим, че сме неразбрани от тях. А целият проблем е в слушането. Жената иска да бъде чута за това какви са съкровените й желания, фантазии, за какво мечтае и ако мъжът изпълни поне едно от тези неща, със сигурност и той ще бъде ощастливен на следващ етап…

Да й покажете удоволствието си
Жените обичат да виждат, че мъжът изпитва удоволствие от секса с тях. Това ги възбужда и определя до голяма част удоволствието, което те изпитват в леглото.

Фокус върху цялото й тяло, не само в определена зона
Да бъде целувана, прегръщана и милвана навсякъде по тялото, а не само в една определена зона, е женското желание. А не, както повечето мъже обичат да се съсредоточат върху гърдите и дупето, забравяйки гърба (върху който има много ерогенни зони), раменете, стъпалата.

Мръсни приказки
И, да, това определено е нещо, което жените обичат, макар понякога да ги е срам да си признаят. Но ако бъдат предразположени добре, откликват.

Любовно обяснение
Няма жена, която да не се разтапя при любовно обяснение и тези две думи „Обичам те“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *