5 неща, които да направите, ако той спре да се обажда

Може да бъде абсолютен шок за нервите и чувствата ви, ако човекът, с когото излизате, спре да се обажда и да отговаря на съобщения. В главата ви изникват стотици въпроси и още толкова притеснения. Самоуверената част от мозъка ви иска да повярва, че нещо неизбежно се е случило като паднала батерия или купища ангажименти. Но онази вечно съмняваща се и несигурна част знае, че нещо не е наред.

Ето какво да правите, ако изпаднете в подобна ситуация.

1. Спрете се да го бомбардирате със съобщения

Когато някой не ви отговаря, най-лошото нещо, което можете да направите, е да го залеете със стотици съобщения, при това без особена стойност, тип “Ехо”, “Тук ли си?” и т.н. Това е най-бързият начин да отблъснете някого. Ако пък оставите гласово съобщение, изглеждате на ръба на отчаянието и леко зловещи.

2. Следвайте правилото за 3 дни

Правилото за 3-те дни обикновено се използва след първата среща, но може да се приведе в действие по всяко време и в различни ситуации. Просто направете 3-дневна почивка от изпращане на текстови съобщения и обаждания и му дайте времето, от което очевидно се нуждае. Ако той все пак не отчете никаква дейност, заложете на непринудено и закачливо съобщение, а не на гневно такова.

3. Ако е възможно, действайте лично

Да, може да звучи леко обезпокоително да преследвате някого, но ако знаете къде живее или излиза с приятели, просто се появете на въпросното място, за да усетите неговото настроение. Мъжете са склонни да бъдат визуални същества и честно казано, понякога се нуждаят от приятелско напомняне колко фантастични сте.

4. Внимавайте на кого се оплаквате

Разбираемо е, ако целият този сценарий ви кара да сте разстроени и да се държите по-различно от обикновено. Само внимавайте на кого се оплаквате, особено ако имате общи приятели с въпросния човек, защото те лесно могат да направят нещата по-драматични и да ви изкарат луди.

5. Избягвайте да изливате чувствата си в социалните медии

Повярвайте, не искате това да е публично достояние. Избягвайте да пускате гадни язвителни забележки или да правите фини намеци чрез цитати и песни.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *