5 неща, които трябва да избягвате на Св. Валентин

Милиони двойки по света ще отбележат деня на влюбените Св. Валентин. Сред горещите приготовления обаче те трябва да внимават да не допуснат грешки, които биха могли да провалят романтичния дух на празника.

Ето пет неща, които трябва да избягвате на Св. Валентин, за да не останете с разбито сърце.

1. Мастика
Най-неромантичното питие на Св. Валентин. Половинката ви едва ли ще бъде доволна от дъха сред чаша мастика и като нищо ще се разминете с целувките на празника на влюбените.

2. Шкембе чорба

Партньорът/ката ви със сигурност няма е очарован/а от уханието, след като сте хапнали от традиционната българска гозба. Още повече, ако е била подправена обилно с чесън и съпроводена с бира. Постарайте се да оставите това удоволствие за някой друг ден.

3. Среща „с момчетата“

Пропуснете я този ден. По-лошият вариант е да вземате любимата със себе си на мъжка сбирка и тя да се оказва единственото момиче в компанията.

4. Екшънфилми, ужаси и „Петдесет нюанса по-тъмно“

Ако сте решили да отпразнувате празника на влюбените в киносалон – не водете нежната си половинка на екшън или филм на ужасите. Каквото и да казват, жените не предпочитат такива филми в този ден. Мъжете пък изобщо няма да са във възторг от „Петдесет нюанса по-тъмно“.

5. Годеж

Една от най-големите ви грешки може да се окаже предложението за брак в деня на влюбените. Особено, ако сте заедно от месец. А и е клише.Труд

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *