5 неща, които ще донесат късмет в дома ви

Ако искате да привлечете много късмет и щастие в дома си, можете да го направите, ако промените дребни детайли в дома си. Той трябва да бъде нашето убежище, място без стрес, скривалище за почивка и приятни емоции. Не е нужно да го окичвате с чесън, за да се предпазите от лошата енергия. Но ако приложите следващине съвети, сами ще се убедите, че тези трикове работят:

1. Поставете различни огледала в дома си Те отразяват енергията и красивите гледки. Най-голямото огледало увеличава силата на останалите. А ако ги поставите по правилен начин, могат да донесат много късмет и спокойствие.

2. Поддържайте антрето чисто Дори и да не можете да го ремонтирате често, ако е добре подредено и осветено, то ще защитава дома ви. Не забравяйте – в него не трябва да се оставя излишен багаж и обувки.

3. Намерете си истинска подкова Тя носи щастие и късмет. Поставете я над вратата. Според някои тя трябва да сочи нагори, други твърдят, че трябва да е поставена надолу. Опитайте кой вариант е най-подходящ за вас.

4. Купувайте свежи цветя Те носят щастие и хармония в дома ви. Важно е обаче да няма бодли по тях.

5. Обли мебели Колкото повече обли мебели имате в дома си, толкова по-добре. Това ще подобри потокът на енергия в жилището ви.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *