5 неща от сексуалния ви живот, които НЕ трябва да споделяте дори с приятелките си

Женското приятелство е безценна връзка, която прави живота по-красив и пълноценен. Най-добрите приятелки са винаги там и почти няма цензура в сладките момичешки приказки.

Жените искат да знаят, че не са сами в своите грижи, борби и разочарования, така че често споделят абсолютно всичко. Една от любимите им теми е любовта, партньорските отношения и сексът.

Все пак любовните партньори имат право на личен живот и със сигурност ще се почувствате зле, ако споделите интимните му тайни с приятелките си. Част от зрелостта е предоставянето на дискретност и надеждност на вашия партньор.

1. Сексуална несигурност

Според проучване несигурността на мъжете в леглото се дължи най-вече на размера на пениса им. Ако знаете, че той не е доволен от тялото си, трябва да му помогнете да си върне увереността. Ако разкриете най-големите му тайни пред най-добрите си приятели, това със сигурност няма да му помогне.

2. Голи снимки

Много двойки събуждат страстта, като споделят интимни снимки. Но трябва да се знае, че тези снимки са създадени изключително и само за вашите очи и вашето удоволствие. Колкото и да сте близки с другарката си, не трябва да пренебрегвате уважението си към партньора си заради това.

3. Фетиши

Фетишът е сексуално желание, което трябва да остане в спалнята. Например, ако вашият партньор ви е признал, че има фетиш към крака и това не ви е харесало, не трябва веднага да се обаждате на приятелката си и да ѝ разказвате колко странен е партньорът ви. Опитайте се първо да говорите с него за това и му кажете какви са вашите граници.

4. Сексуална история

В природата на всяка жена е да иска да знае с колко и с кои жени е бил нейният партньор. Мъжете обикновено не искат да говорят за това, но някои от тях можем да убедим да ни разкажат нещо за сексуалното си минало. Това е информация само за нашите уши, която принадлежи на неговите близки, така че не би било редно вие да я споделя с приятелките си.

5. Слабо представяне

Колкото и силни да са чувствата ни към партньора, понякога нещата просто не се получават под чаршафите. Ако чувствате, че вашият партньор не може да ви задоволи, трябва открито да му кажете и да работите върху искрата, необходима за добър сексуален живот. Определено не трябва да го споделяте с приятелките си. На първо място заради личното му пространство, но и поради факта, че можете да разрешите този проблем само с партньора си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *