5 огромни разлики между влюбването и любовта

Както любовта, така и влюбването носят големи сътресения в живота ни. На крилете на любовния плам всичко изглежда различно, по-цветно, по-щастливо.

Дали винаги когато сме влюбени ще обичаме след това? И дали когато обичаме, сме влюбени?

loading...


Ето 5 огромни разлики между това да обичаш и да пърхаш на вълните на влюбената пеперуда:
1. Влюбването става неусетно, а за любовта трябва време
Любовта се гради с доверие, грижа, обич и постоянство. Тя е чувство на истинско вричане и приемане, а това става само след изпитанията на времето. Влюбването е моментно, рязко, бързо и внезапно – красиво и емоционално чувство, което не винаги успява да преодолее трудностите на времето.
2. Любовта вижда недостатъците, а влюбените очи ги игнорират
В сериозните отношения, когато говорим за истинска любов се правят много компромиси, често задно се борим с недостатъците си или трябва да ги приемем. Когато са влюбени, хората рядко виждат недостатъците на другия, защото са съсредоточени върху красивите моменти заедно.
3. Любовта е готова на грешки
4. Когато обичаме е безусловно, когато сме влюбени, има някои условия
В любовта няма граници и условия. При влюбването имаме някои съмнения и често препускаме между силните и слабите емоции. Чувството на превъзбуда е присъщо на влюбените. Любовта е предимно спокойна.
5. Влюбването прераства в любов, когато е истинско
Ако това е правилният човек, при най-големите късметлии е възможна любовта от пръв поглед. Веднъж влюбени сме готови за големите стъпки на любовта.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *