HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

5 правила за перфектна целувка

Целувката може да разкрие много за теб в интимен план. От нея може да разбереш дали тази нощ точно с него нещата ще се развият както ти се иска или не съвсем. Обикновено целувките не лъжат.Ето някои от тънкостите на перфектната целувка, с която да омаеш всеки.

1. Перфектната целувка винаги е спонтанна
Дори и много да ти се иска всичко да мине по план и точно така, както си го представяш… по-добре забрави за тази стратегия. Това ще означава, че нещо не е наред в отношенията ти с него. Целувките, след които главата ти ще се замае, са спонтанни, непремерени, диви и след тях се чувстваш малко засрамена, малко удивена и много развълнувана.

2. Избери правилния момент
Колкото и да ти се иска целувката да е сега и веднага, по-добре изчакай той да ти “подаде” сигнал. Определено ще остане очарован ако ти направиш първата крачка към него и го целунеш преди той теб. Бъди търпелива и покажи страстта си с целувка.

3. Перфектната целувка ще се случи с перфектния човек
Това е златно правило. Сигурно вече знаеш, че не с всеки целувките са супер и не с всеки сексът е сполучлив. Не раздавай целувките си току-така. Правилният човек ще оцени най-много твоите целувки и милувки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *