5 признака, че бившият иска да се върне при вас

Бившата ви половинка може да има доста объркващо поведение след раздялата. Не е много лесно да се справите с този период, особено ако сте били в сериозна, дългосрочна връзка.

Отношенията с бившите се променят в зависимост от това как е приключила връзката ви. Оставате приятели? Има ли все още желание да се съберете?

Или вече нямате никакви отношения и някой от вас си намира някой друг/друга. Ако след раздялата се чудите дали бившият ви се опитва да се върне при вас, обърнете внимание на следните признаци:

1. Информира ви какво се случва с живота му/ѝ. Независимо дали това става с разговори, съобщения или чрез други хора, бившата ви половинка се опитва да ви държи в течение с личния и професионалния си живот.

2. Ако познава приятелите и семейството ви от дълго време, полага усилия да установи контакт с тях. Дори ще се опита да излиза с приятелите ви или да разговаря с тях за вас.

3. Ако все още сте приятели в социалните медии, той или тя продължава да публикува философски цитати, с които да каже колко му/ѝ липсвате и че раздялата ви е грешка.
4. Не се изненадвайте, ако получавате съобщения и обаждания, когато е в нетрезво състояние. Най-вероятно ще излее сърцето си и ще изповяда колко много иска да ви върне в живота си.
5. Ако се срещате често или говорите, той/тя продължава да се обръща към вас със същия псевдоним, както когато сте били заедно. Продължава да прави сладките, романтични жестове, които са разтапяли сърцето ви.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *