5 причини да изберем електронна цигара вместо нормална

Тютюнопушенето може да Ви убие и това не е тайна. По всяка вероятност и самите Вие си давате тази сметка, но този порок е по-силен от Вас и трудно можете да го изтръгнете от ежедневието си. По всяка вероятност най-доброто решение се крие в използването на електронни цигари, които също димят, имат аромат и вкус, но рискът за здравето Ви е ограничен до абсолютен минимум. По-долу ще Ви представим пет реални причини да се сдобиете с електронна цигара още днес.

Електронните цигари са безвредни

Ако решите да използвате електронни цигари за борба с тютюнопушенето, ще направите верния избор. Тази цигара е безвредна, особено в случаите, когато се използва безникотинова вейп течност (ароматизатор). Вие отново ще пушите, но няма да поемате токсините, катраните и вредното въздействие на никотина. И, пак ще можете да виждате светещ пламък и дим, но този път без риск за живота ви. Замислете се върху тази причина и не чакайте повторно подканяне.

Разнообразни аромати и вкусове

В случай, че Ви е писнало от миризливите цигари увреждащи белия Ви дроб, то тогава можете да се разтършувате из интернет магазините и да откриете вейп течности за електронни цигари, които предоставят уникални аромати, сред които такива на какао, малини, ягоди, боровинки и други плодови вкусове. Така ще получите една ароматна цигара, която със сигурност ще Ви носи повече удоволствие от и без това опасните за здравето никотинови продукти, с които пазарът е затрупан.

Можете да пушите на обществени места

Пушенето на електронни цигари не е забранено на обществените места. И, макар че някои се опитват да прокарат и такъв закон, то той е в противоречие с общоприетите норми и изисквания. Към момента няма списък за това къде може да се употребява електронна цигара, и къде не може, но пък от това, което сме виждали, всеки може да я използва и на обществени места.

Спестете от покупката на кутия цигари

Качествените електронни цигари имат по-дълъг срок на експлоатация, което ще Ви помогне да спестите много пари от покупката на цигари. Всеки знае колко скъпи са тютюневите изделия, а в същото време са толкова вредни, че могат да доведат до смъртта ви. Обратно на това електронните цигари могат да се използват дълго време, без да ги сменяте или ремонтирате.

Помислете и за хората около вас

С използването на електронни цигари ще намалите риска за децата и роднините Ви. Те ще бъдат защитени от вредата на тютюневия дим, която може би сте им нанасяли много време през годините. Инвестирайте в електронно пособие за пушене и създайте безопасна среда за любимите Ви хора. Да, може би ще си кажете, че е прекалено късно, но както гласи поговорката, по-добре късно, отколкото никога.

В обобщение

Не знаме дали ще приемете нашите аргументи в защита на електронните цигари, но все пак помислете върху написаното. Ако се задълбаете в текста, ще установите, че сме прави и час по-скоро ще предприемете първите и важни стъпки за отказването от цигарите. Пожелаваме да излезете невредими от тази тежка борба и Ви стискаме палци да се поздравите с краен успех.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *