5 съвета за любовта от французойките

Неслучайно наричат Франция страната на любовта, а нейните жители експерти именно в тази област. Мъжете са известни със своята галантност, добри маниери и способност да завладеят всяка дама, която пожелаят. Французойките пък, владеещи до съвършенство езика на тялото, грациозността и класата, нужни да привлекат всеки мъж, могат спокойно да се нарекат специалисти по срещите. Контролирайки своите емоции, докато отстояват възгледите и критериите си, те не попадат лесно в капана, на който и да било. Още по-малко позволяват да бъдат обзети от неувереността, която често е присъща на новите връзки. Ето няколко съвета за срещите и любовта от французойките.

Той не си пада по теб?

Като начало, изразът “срещам се с някого” дори не съществува във френския език. Навикът, който останалите жени имат, да излизат от време на време с даден мъж (понякога с месеци) , чакайки той да реши иска ли да има връзка или не, във Франция се счита за чиста загуба на време. Правилото гласи, че до третата среща вече трябва да се знае имате ли връзка или не. Ако нямате, продължавате напред. Никоя французойка няма да си позволи да бъде в отношения, в които не е ясно дали е с човека, с когото е, или не е, пише Iwoman.bg.

Разговорите по женски

Никога няма да чуете французойка, оплакваща се на приятелките си за нещата, които не харесва във връзката си. Да, женските разговори съществуват и във Франция, но там, ако една жена е недоволна от отношенията си, ще предприеме нужните мерки без излишно мрънкане и хленчене. Тя няма да търси съвет от приятелките си как точно да постъпи, а просто ще говори с партньора си, източникът на проблема.

Аз и ти

Противно на схващанията, че французите изневеряват постоянно и за жените им това не е проблем, стандартът за срещи във Франция е коренно различен. Там не е прието да се срещате с повече от един човек едновременно, дори да става въпрос за връзка в самото ѝ начало. Те не биха се разкъсали на повече от едно място, решавайки кой е по-подходящ. Влагат цялата си енергия във връзката си. Именно за това избират внимателно с кого излизат.

Раздялата

При раздяла всяка уважаваща себе си французойка остава силна и държи на едно единствено правило – уединение. Тя по-скоро би загубила чифт обувки, отколкото да разказва на хората за връзка, която не се е оказала правилната. Когато е приключило, приключило е. Няма нужда всички да разбират. Нито има нужда темата да се обсъжда с месеци.

Думичката с главно О

Французойките не се притесняват да казват “Обичам те”. За тях това е емоция, която не бива да бъде прикривана, когато я има. Ако го чувстват, го казват.

Усмивката – нейното най-силно оръжие

Една уважаваща себе си французойка винаги е усмихната. Това не се дължи на факта, че животът ѝ е безпроблемен, а по-скоро на нейната вяра, че може да се справи с всичко, което ѝ изпрати вселената.

Несъмнено, връзките изискват отдаденост и работа. Няма култура на света, която да бъде срещу това правило. Все пак, недвусмисленият метод, който французойките следват, освобождава връзката от двусмислеността, напрежението и игричките. Те просто остават верни на себе си, следват своите собствени правила и не позволяват на друг да променя възгледите им.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *