5 тайни, които мъжете разкриват за себе си само когато наистина обичат

В по-голямата си част мъжете не са склонни да разказват за своите най-съкровени мисли и чувства, страхувайки се да изглеждат слаби и уязвими. Но всичко започва да се развива по съвсем различен начин, когато в живота им се появи любима жена – тази, с които искат да останат заедно до края на живота си.

За какво мъжът не се страхува да разкаже на любимата си? Какво искрено би й доверил, ако наистина я обича?

Собствените си неуспехи

Всеки има грандиозни планове за живота, но не всеки успява да реализира нещата, които е планирал. Животът е за това и животът е да се правят корекции и да се поставят трудни задачи. И ако жените имат гъвкава психика и лесно се адаптират към реалността, тогава за мъжете е по-трудно да признаят поражението си и да приемат собствените си неуспехи. За да не понижават собственото си самочувствие, много господа се опитват да убедят другите, че абсолютно всичко върви така, както първоначално е било замислено.

Но на любимата жена, рано или късно, мъжът все пак ще разкаже за истинските преживявания и мисли, които го преследват. И всичко това, защото вижда в нея близък човек, който е готов да му помогне както в радост, така и в беда.

Чувство за вина и съжаление

Понякога е трудно да си признаете, че сте постъпили несправедливо по отношение на другите. Какво можем да кажем за публично признаване на вина. Не всеки мъж ще намери сили да направи това. И все пак, ако любовта му към жената е искрена, той няма да скрие от нея, че някога си е позволявал грозни постъпки. Той ще предпочете да облекчи душата пред любимата си, без да се страхува от осъждане.

Страх от загуба на любимата жена

Да, не само красивите дами се измъчват от такива неща. Този страх е познат на най-уверените и силни господа. Обичайки от цялото си сърце, мъжът поне веднъж ще разкаже на своята спътница в живота за страха си. Защото, въпреки силата и твърдостта си, той е уязвим отвътре и понякога се нуждае да чуе окуражаващите думи на любимия човек.

Всъщност, за мъжете обикновено е трудно да говорят за каквито и да било страхове, които изпитват. За тях това е равносилно на подписа „Аз съм слаб!“. И все пак, в искрени отношения, когато между партньорите цари пълно доверие, мъжът се освобождава от ненужни нагласи и отваря тази страна на душата си за любимата си жена.

Финансови тайни

Темата за парите е сфера, забулена в мистерия и измислица. Някои мъже крият богатството си, като проверяват избраните за алчност. Други господа се опитват да се хвалят и устно приписват допълнителни нули към баланса в сметката си. И само когато се влюбят истински и започнат да се доверяват, вече няма да има нужда да крият финансовото си състояние.

Болка от минали връзки

Много болезнена тема за мъжката гордост е предателството на бившите.  Но влюбеният мъж няма да лъже избраника си и най-вероятно с течение на времето ще каже, че и той е трябвало да преодолее болка от коварно предателство.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *