5 тайни, които никога да не криете от половинката си

Естествено, не всяка връзка е еднаква и не важат едни и същи правила. Не се опитваме да се месим в отношенията в партньора ви с тази статия, и със сигурност не бива да се съобразявате мнението ни.

След кратко проучване от наша страна, стигнахме до заключението, че следните 5 тайни са нещо, което никога не бива да криете от половинката си.

Стари тайни

Има време и място за всичко. Да разкажете на половинката си за миналото си е добра идея, особено ако сте в ранна фаза на връзката си. За вас не бива да се съди по миналото ви, но то със сигурност ви е направило какъвто сте. Разкажете всичко, дори най-тъмните си тайни. Нека всичките ви карти са на масата, преди нещата наистина да са се задълбочили.

Тайни, които касаят здравето ви

„В болест и здраве“ е честа част от брачните обети с причина. Повечето хора прикриват неща за здравето си с добри намерения – не искат половинката им да се тревожи за тях. Смятат, че трябва да се справят сами. Такива тайни са голям проблем във връзката, защото рано или късно, партньорът ви ще разбере за тях.

Тайни, които касаят финансите ви

Около 50% от браковете се развалят, поради проблеми с парите. Ако единият партньор, например, обожава да харчи постоянно, а другият – да спестява всичко, нещата няма как да вървят гладко.

Когато сте в сериозна връзка, парите най-често ще са нещо общо. Не е честно да криете, ако имате огромен финансов проблем. Решете го заедно.

Тайни, които се отнасят за връзките ви

Няма общо мнение дали старите връзки трябва да се обсъждат или не. Общо взето, няма причина да споменавате стари и безсмислени детайли за старите си любови.

Естествено, ако в някоя предишна връзка ви се е случило нещо, което и до днес ви касае, трябва да го споделите.

Тайни, които касаят интимността, чувствата ви и близостта

Да сте във връзка изисква постоянна комуникация. Дори двойки, които са женени от години, понякога изпитват трудности да споделят мислите и чувствата си.

Недейте да избягвате комуникацията, само за да не се скарате с половинката си. Говорете за всичко – мечти, цели, секс… всички тези неща за важни. Всеки проблем може да бъде решен с ефективна комуникация. Казвайте какво чувствате, преди то да се е натрупало и да изригнете като вулкан.

Говорете си с партньора си дори на неудобни теми. Това само и единствено ще ви сближи и ще скрепи и заздрави връзката ви.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *