5 тенденции в бижутата за зимата

Зимата е тук и с настъпването на студения сезон се задават и нови тенденции при бижутата. С какви гривни, колиета, обеци и пръстени да се сдобиете, за да направите впечатления на коледните партита и други весели поводи? Вижте тенденциите, според американския „Cosmopolitan“.

Обеци тип полилей

Дългите обеци, които висят надолу с много орнаменти, и които напомнят за полилей, ще са истински хит през тази зима. Въпреки че са доста дълги и заемат голямо място в кутията за бижута, те не тежат и се чувствате комфортно с тях. Подходящи за официални събития и нощни партита – ще издържите с тях, дори да ви чака дълга нощ.

Злато

Вечна класика – златото. През сезона не се колебайте и носете всичко златно – колиета, синджири, гривни, обеци, пръстени. Носталгията по 80-те, когато златото царуваше, истински се усеща през зимата. Златните бижута са на всяко ревю и с тях изглеждате много елегантни, аристократични и изискани.

Талисманчета

Бижутата с талисмани са хит от около 2 години и тази зима това няма да се промени. Върнете се в детството, прегледайте бижутата си от 90-те и не се притеснявайте да смесвате цветове и форми. С такива гривни, пръстени, обеци и гердани изглеждате сладки, забавни, палави и постигате ретро визия. Носете обеци с гъбки и камъчета, пръстени с цветя, сърца, звезди, медальони с геометрични фигури, животинки, луни, снежинки и т.н.

Перли

Перлите също са вечна класика и няма да сбъркате, ако се сдобиете с такива бижута. Перлените обеци и огърлици са сред топ тенденциите от 2-3 години. Може да заложите и на барокови, и на кръгли перли. Те са идеално бижу за официални събития, дори и за офиса. Хари Стайлс е сред любителите на перлени огърлици. Чокърите от перли също стават хит.

Бижута с мъниста

Още едно завръщане от 90-те и началото на века. Гривните и герданите с мъниста бяха голям хит тогава и сега отново са на пазара. Колкото повече мъниста, толкова по-добре. Тези бижута са ръчно направени, което ги прави уникални и винаги впечатляват. Залагайте на шареното. С тях изглеждате креативни, игриви и ретро. Обеците и гривните от мъниста са много модерни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *