5-те зодии, които са най-непохватни

Често ли се случва да се спъвате на равни повърхности? Удряте ли кутрето на крака си във всяко ъгълче, покрай което минете? Разливате ли кафето върху бялата си риза поне веднъж в месеца?

Чувствайте се спокойни да обвините датата си на раждане за всичко това. Според астролозите, докато някои хора могат да се разхождат като на модния подиум с огромни токчета, други се блъскат в неща, които дори не съществуват.

Ние ви казваме кои 5 зодии са най-непохватни:

  • Овен

Представителите на този знак често действат необмислено. Овните обикновено не се възприемат като тромави, но тъй като са импулсивни в действията си, не се замислят много колко непохватни може да изглеждат отстрани. Непохватността при тях не се изразява само в действия, но и в думи. Докато разберат, че е трябвало в даден момент да се въздържат, вече ще са развалили всичко. Този навик да си казват и майчиното мляко понякога идва от опита да привлекат вниманието към себе си.

  • Рак

Вероятно знаете, че този воден знак може да бъде чудесен спътник, тъй като е много чувствителен и грижовен. Въпреки това, когато действа под въздействието на емоции и импулси, може да доведе до непохватност. Разсеяната тромавост на Раците може да се прояви и когато са в мрачно настроение. Ще блъснат някого, докато изпращат драматично текстово съобщение, или случайно ще се порежат, докато готвят, защото слушат любимата си тъжна песен.

  • Риби

Като цяло този воден знак живее в магически фантастичен свят. Не че е естествено некоординиран, просто му е трудно да обръща внимание на заобикалящата го среда. Докато летят в облаците, Рибите са склонни да се спъват в собствените си крака. Те са считани и за най-забравящия знак в зодиака. Не е задължително да не помнят рождения ви ден, но по-тривиални неща – да речем час при лекар или козметик.

  • Везни

Везните са известни със своя балансираност като хора, но не и в буквалния смисъл. Този знак може да бъде толкова разсеян, опитвайки да направи и каже правилното нещо, че не винаги е наясно със заобикалящата го среда, поради което се спъва непрестанно. Можем също така да отбележим силната нерешителност на Везните като една от причините за тяхната непохватност. Те са склонни да се колебаят в действията си, което сте наясно до какво води.

  • Водолей

Водолеите също като Раците и Рибите са склонни да живеят в своя малък свят. Тяхното разсеяно мислене обикновено се дължи на факта, че са съсредоточени върху нещо много по-важно като прекратяването на глада по света или намирането на лек за болести. Това може да е човекът, когото виждате да върви по улицата и да чете книга или интензивно да разказва на приятел, докато шофира. Те със сигурност се гордеят със своята независима, ексцентрична личност, но понякога липсата им на връзка с реалността води до непохватност. Източник: vesti.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *