5-те зодии, които ще получат голяма НОВИНА

Новини, които могат да променят не само ежедневието, но и живота като цяло, очакват част от представителите на зодиака през февруари. Разположението на планетите е подготвило изненади в различни сфери за някои зодии. С помощта на астролозите ще ви подскажем дали сте сред петте  зодии, които скоро ще получат голяма новина от съдбата.

Телец

Не отказвайте предложение за пътуване или осъществете такова, ако отдавна го планирате, уважаеми Телци. Астролозите виждат във вашата звездна карта за месеца, че подобно разтоварване може да ви донесе неочаквани новини, които от своя страна да отворят пътя за големи промени в живота ви. В момента преживявате период на усъвършенстване, през който формирате ново чувство за идентичност и нови търсения на духа. Ето защо звездите съветват да не се изолирате, а да потърсите нови контакти и нова социална среда. Под влиянието на Венера ще се чувствате по-уверени, което ще ви направи изключително привлекателни за онези, които искате да впечатлите. Месецът е подходящ за обмисляне на смяна на работата, особено след 16 февруари. Имайте предвид обаче, че заради ретроградния Меркурий комуникацията с потенциални клиенти и колеги може да върви по-трудно от очакваното. Не се притеснявайте, всичко ще се нареди по вашата воля, стига да имате търпението за това.

Близнаци

Добри новини, но свързани със стари бизнес партньори или познати, са записани в астропрогнозата за Близнаците през февруари. Първият месец на годината може би е създал доста стресови ситуации и напрежение в работата ви, драги Близнаци. Забравете за тези тежки моменти, защото февруари ви е подготвил успехи и професионален подем през настоящия февруари. Ще почувствате прилив на енергия и желание да покорите нови върхове в кариерата. Новолунието в края на януари ви посъветва да приемете промяна и сега е моментът да я осъществите чрез чрез пътуване, срещи с интелектуални особи или духовно преживяване. Най-вероятно в момента сте фокусирани върху важен проект, свързан с публично говорене или друг тип изява, който ще се реализира успешно. Ретроградният Меркурий ще навлезе във вашия кариерен сектор на 16-ти февруари. Препоръчително е тогава да не подписвате никакви договори и да не се опитвате да не заемате нова позиция. Моментът обаче е подходящ, ако искате да се завърнете към стар проект или да се свържете отново със стари колеги или шефове – звездните портали ще ви помогнат в това ви намерение.

Лъв

Ако сте от романтиците, които започват да се запасяват с ароматни срещи и шоколадови сърчица месец преди празника на влюбените, може би…

Най-хубавата новина, а именно появата на нов член в семейството, може да зарадва представителите на зодия Лъв през втория месец на годината. Планетите са решили да ви подарят истинското щастие през февруари, като ви дадат възможност да осъществите мечтата си да станете родители. Лъвове, вие сте зодиите, които изключително много държат на семейството и децата и подобна вест ще ви накара буквално да летите от щастие. Хубавата новина е, че шанс за бебе ще имат и тези от вас, които вече имат своя рожба, а с появата на новото мъниче, домът им ще се превърне в място за много щастие и детски смях. Новината за очакваното дете би могла да подтикне и двойките сред вас, които все още не са си казали официално „да“, да се врекат пред близки и роднини, сключвайки брак.

Скорпион

Новини, свързани с промяна на жилището, очакват представителите на зодия Скорпион този месец. С навлизането на голяма част от планетите във вашия 4-ти дом, свързан със семейството, домът и наследствените отношения ще имат по-голяма важност през следващите дни и седмици. Възможно е преосмисляне и заздравяване на отношенията между родители и деца. Голяма част от Скорпионите ще разберат, че искат да притежават собствен дом и ще почувстват увереност, за да предприемат първите крачки към реализиране на тази мечта. През този месец ще се радвате и на подкрепата на близките, които може да подпомогнат начинанието ви, свързано с осигуряване на ново жилище. Ще сте особено обаятелни и харизматични в следващите месеци, което и ще ви помогне при евентуални сделки или преговори около мечтата за собствен дом.

Kозирог

Съвсем неочаквана и нова сфера на изява може да заинтригува и завладее мислите на Козирозите през февруари, сочи разположението на планетите. Миналата година ви позволи да разберете какво наистина сте способни да постигнете благодарение на решителността и съсредоточеността си, а през настоящата ще извлечете наградите от тези усилия, драги Козирози. Преди да им се насладите обаче, използвайте този месец, за да помислите над уменията и възможностите си и варианта се изявите в нова сфера. Съвсем възможно е да получите предложение за работа в областта на преподаването или даването на консултации по една или друга форма. Ще се чувствате мотивирани и уверени за подобен тип заетост, а желанието да я правите добре, ще ви донесе и финансово удовлетворение. Хубаво ще и да разчистите дома си и да изхвърлите всичко ненужно – това ще ви помогне да подредите и мислите си в насока новото ви „аз“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *