5-те неща, които една мъдра жена няма да поиска от мъж

Една мъдра жена не се държи с мъжете така, сякаш й дължат нещо и не очаква от тях да направят живота й приказка. Тя знае, че не трябва да зависи от никого и може да изисква само от себе си.

5 неща, които една мъдра жена никога няма да поиска от мъж:

  1. Да осмисли живота й

Мъдрата жена не очаква от мъжа до себе си да я забавлява, да й запълва времето и да й дава смисъл на живота. Тя го приема като партньор и отделна личност. Не се опитва да го обсебва с претенции и да го притиска да бъде такъв, какъвто не е.

  1. Да вижда и харесва само нея

Истината е, че мъжете винаги забелязват привлекателните жени наоколо и се възхищават от  красотата. Няма как един мъж да вижда и харесва само вас. Това е истината, с която много жени се опитват да се борят, но безуспешно. Но той ви е избрал и дори да се радва на другите, то го прави инстинктивно. Мъдрата жена знае това и не ревнува безсмислено, защото той се е загледал не където трябва.

  1. Да се откаже от това, което обича

Мъдрите жени не очакват мъжа до тях да се откаже от това, което обича. Те не искат да играят ролята на майка, да наставляват и съветват. Както и не са съгласни да се откажат от това, което радва тях. Това че двама души са заедно, не означава, че трябва да харесват и правят едни и същи. Съвместните дейности са страхотни, но и двамата имат нужда от време само за себе си.

  1. Да зареже приятелите си

Приятелите са важна част от живота на всеки човек. Мъдрата жена не очаква партньора й да се откаже от приятелите си, за да бъде само с нея. Дори да не ги одобрявате, не го насилвайте да смени приятелската си среда.

  1. Да чете мислите й

Мъдрата жена не очаква мъжа до нея да чете мислите й. Когато иска нещо, тя просто го казва или го предразполага, за да го получи. Не играе игри и не влиза в роли. Усложняването на връзката и внасянето на драма не са по вкуса й.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *