5 хита в бижутата за 2022 г.

Новата година настъпи и е време да видим какви ще са трендовете при важен щрих от визията – бижутата. Тази година на почит ще бъдат смелите аксесоари, с които изпъквате и правите впечатление. Не се притеснявайте да експериментирате с цветове и форми. Ето кое ще е хит, според американския „Cosmopolitan“.

Талисмани

Бижутата с талисманчета са много модерни в последните 2 години и това продължава да е така през 2022 г. Залагайте на гривни, колиета, гердани, пръстени и обеци с талисмани. Става дума за бижута, които напомнят за детството. Например, обеци във формата на червени сърца; гривни с лунички и звездички, гердани с миди и цветя и т.н. Те са цветни, правят ви да изглеждате лъчезарни, игриви и жизнерадостни.

Верижки по тялото

Чантите и бижутата с големи верижки също бяха хит в последните години. Сега верижките отново са на мода, само че не толкова като част от колиетата и гривните, а само те – в собствения си блясък. Например, може да слагате верижки около коремчето, когато сте по бански през лятото. Или голяма верижка, която започва от врата и стига до пъпа, когато сте облечени с кроп топ или потник, например. Така изглеждате привлекателни, нестандартни и уверени.

Цветовете на дъгата

Забравете за златото и среброто. Да, те са вечна класика, издават елегантност и са прекрасни за официални събития. Но 2022 година е подчинена на смелите тенденции. Избирайте бижута в ярки цветове, смесвайте цветове и форми. Например, сложете няколко пръстена на едната ръка – в синьо, розово, жълто, лилаво и т.н. Или обикновени едноцветни пластмасови гривни в няколко различни цвята – оранжево, зелено, розово, бяло и т.н. Залагайте на розови, червени, сини и лилави обеци във формата на сърца.

Чокъри

Бяха истински хит преди 5-6 години и сега се завръщат на мода. Стегнатите колиета за врата са основен тренд през годината. Те ви карат да изглеждате стилни, уверени, модерни, дори като фаталната жена. Прекрасно се комбинират с рокли, шлифери, ризи и са чудесен вариант за официални събития. Слагайте бели, сиви, златисти, а защо не и шарени чокъри.

Огромни обеци

През годината акцентът пада върху ушите и по-специално – обеците. Те са основно бижу за 2022 г. и колкото по-екстравагантни обеци изберете, толкова по-добре. Купете си много големи обеци с кристали, камъчета, талисманчета и т.н. Може да са във формата на големи цветя, да имитират полилей, да са като големи правоъгълници и т.н.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *