52-г. жена почина в банята, роднини окупираха Спешен център с настояване екипът да я реанимира

52-г. дупничанка почина в банята в дома си. Близките й изпаднали в шок и позвънили на тел. 112. Не дочакали линейката и с лек автомобил закарали Н. М. в Спешен център, но тя вече била мъртва.

Пред здравното заведение се събрала цялата рода на 52-г. жена и настоявали лекарите да върнат живота й, не могли да понесат внезапната смърт на жената.

Дежурният персонал се видял в чудо, двата входа на Спешен център били окупирани от близки, които ридаели и настоявали лекарите да й окажат помощ, но според медиците жената е била докарана мъртва и те нямало какво да направят. Близките на покойната стояли 2 часа на двата входа и не искали да си тръгнат.

Дежурен лекар коментира пред “Струма”: “Два часа бяхме окупирани и в напрежение. Очаквахме всеки момент да нахлуят опечалените вътре и да стане огромен скандал, но те, като видяха, че не можем да я върнем към живот, си тръгнаха. При внезапна смърт на близък човек мозъкът не може да асимилира случилото се и не се знае каква ще е реакцията на даден човек в такъв момент”, заяви с разбиране дежурният лекар.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. бат Сали

    Жената май е била от маалата? Такива роднини, дето окупират спешна помощ и искат възкресяване има само там!

    Отговор
  2. Уточнение

    ” Цялата рода” означава половината махала. Информацията е изчерпателна.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *