Refan-728×90-July-2019

55 ученици на Първо ОУ в Гоце Делчев завършиха 4-и клас с отличен успех, 75 родители заслужиха благодарствени адреси

С тържествено закриване на учебната година започна лятната ваканция за малките ученици от 1-4 клас на иновативното Първо ОУ „Св.св Кирил и Методий“ в Гоце Делчев. Всички деца получиха своите удостоверения за завършен клас на вълнуващата церемония  в училищния двор. Особено емоционален бе моментът за четвъртокласниците, от които 55 завършиха с отличен успех и отлично представяне на националните външни оценявания.

 Приключващите началния етап на образованието ученици прегърнаха любимите си учители и със сълзи в очите засвидетелстваха обичта и признателността си към тях.

  Директорът на училището Людмила Дерменджиева  благодари на началните учители за техния професионализъм и всеотдайността им към работата и награди най-изявените ученици.

“Ваканция е нещото чудесно, в което времето за всичко стига, и ако искате наесен да ви бъде лесно – прочитайте по някоя и друга книга!”, обърна се към завършващите директорът и заедно с учителите пожела на децата слънчево и незабравимо лято.
Наред с грамотите за учениците, благодарствени адреси за  активно участие и подпомагане на различни дейности на училищната общност получиха 75 родители.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *