6 грешки, пречещи ви да намерите добър мъж

Много жени се питат защо не могат да си намерят добър мъж и дали не са изчезнали джентълмените. Истината е, че те съществуват. Въпросът е, че понякога е трудно да ги срещнете. Често самите вие саботирате шансовете си да имате връзка със свестен мъж. Ако правите тези 6 неща, трябва да преосмислите поведението си.

Имате “тип” и отказвате да се отклоните от него
Много жени смятат, че могат да излизат само с определен тип мъже, но това често води до игнорирането на добри хора, които всъщност могат да бъдат много по-подходящи за тях. Въпреки че няма нищо лошо в стандартите, да отказвате да се срещнете с мъж заради височината му или музикалните му предпочитания може да е знак, че сте твърде придирчиви.

Агресивно преследвате всеки мъж, който се появи на пътя ви
Отчаянието не е секси, нито сладко. Разбираме, че с цялото си сърце желаете да имате връзка, но агресивното преследване не върши работа и няма да доведе до това, за което мечтаете. Добрите мъже няма да бъдат привлечени от жена, която би имала връзка с всеки.

Отказвате да излизате
Как ще се запознаете с нови хора, ако не излизате? В повечето случаи онлайн отношенията не приключват добре. Всъщност, 1/3 от мъжете в тези сайтове вече са във връзки.

4. Държите се като дива

Да очаквате мъжът да се държи с уважение е нормално, но определено не е правилно да държите постоянно да ви носи подаръци, да плаща всяка сметка и да угажда на всичките ви прищявки. Ако имате поведение на дива, не се изненадвайте, ако все ви зарязват и не можете да си намерите добър мъж.

5. Не усъвършенствате себе си

Всеки има нещо, което може да подобри в себе си. Колкото по-добре изглеждате, държите се и се чувствате, толкова сте по-привлекателни. А това означава, че ще ви е по-лесно да срещнете свестен мъж.

6. Отказвате да направите първата крачка

И мъжете се нервират, когато става въпрос за срещи. Много от тях се притесняват да направят първата крачка. Ако вие подходите към тях, може всъщност да установите, че тези по-срамежливи господа всъщност са прекрасни.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *