6-г. Мартин от Сандански остава в кома! Бабата: Кой ще ни върне детето

“Няма промяна в състояние на внука ми. Видяхме страданието, сега се надяваме на чудо. Още повече, че той ни е златцето”, каза Елисавета Аврамова, баба на блъснатия 6-годишен Мартин от Сандански. Детето било на тротоара, когато било прегазено.

“Не знам какво му е досието на господина шофьор, но за нас вече той е опетнен. Както иска, така да ни нарича. Една мисъл ме гони – защо е избягал. Не е ли видял, че детето е плеснато като рибка на тротоара”, попита бабата. Тя призова хората, като не се чувстват добре, да не сядат зад волана.

“Пускат ги като разберат, че не се чувстсвали добре. Ами сега да ни върнат детето от комата, в която вече е пет ден”, каза бабата, пише “Пик”.

Момченцето преди 5 дни беше блъснато от 73-годишния шофьор Стойко Янев, който се движел с несъобразена скорост в затворена за ремонт отсечка. Инцидентът стана в сряда сутринта. Докато детето било на тротоара и чакало майка си и по-малкото си братче да пазаруват в близкия магазин, е блъснато от 73-годишния шофьор. Тогава struma.bg подробно разясни за обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.

Водачът бе задържан и освободен под гаранция от 1200 лева. Здравословното състояние на мъжа е влошено, обясниха от прокуратурата и поясниха, че размерът на гаранцията е съобразен с доходите на възрастния човек, който е пенсионер.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *