6 зодии, с които е трудно да имаш връзка

Някои зодии са носители на лесни характери. Да имаш връзка с тях става с лекота, непринудено и се случва някак плавно, без усилия. Но има и зодиакални знаци, които правят нещата толкова сложни с поведението си, че затрудняват връзките си. За партньорите им е същинско предизвикателство да ги разберат, да свикнат със странностите им и да успеят да се адаптират към непредвидимата им природа.

Близнаци

Близнаците са истинско предизвикателство, що се отнася до връзките. В началото са обаятелни, приятелски настроени, изглеждат погълнати от партньора си и правят всичко възможно да направят общото бъдеще да изглежда безоблачно и перфектно. С течение на времето Близнакът започва да проявява двойствената си природа. Охладнява, държи се странно, не споделя всичко, което мисли и чувства. Нерядко кара партньора си да изпитва вина по необясними причини.

Напрежението, което започва да се надига с времето отравя връзката и често води до раздяла. Когато нещата станат рутинни, Близнаците губят интерес и започват да се отнасят хладно и отегчено към партньора си. За него е предизвикателство да успее да съхрани любовта във връзката, защото не спира да се пита къде е сгрешил, докато Близнаците изобщо не изпитват подобни угризения и прехвърлят цялата вина за влошените отношения на половинките си.

Стрелец

Стрелците обожават да се срещат с нови хора. Умеят да омайват и да правят феноменално първо впечатление. Интересът на Стрелците се губи доста бързо, особено когато осъзнаят, че великолепните очаквания, които са имали за партньора си, не са се сбъднали. Тази зодия има склонността да придава черти на партньора си, които той не притежава, но които им се иска да притежава. С осъзнаване на реалността Стрелците често се отдръпват рязко и нараняват половинките си.

Стрелците приемат партньорите си за даденост, което може да доведе до проблеми във връзките. Те могат да бъдат нетърпеливи и ако искат нещо, а не го получат веднага, не биха чакали още дълго.

Телец

Телецът е упорит и понякога това му навлича проблеми. Инатът на Телците е пословичен. Ако партньорът им не се научи да се справя с тази тяхна особеност, връзката може да не просъществува. Ако Телецът има различни убеждения от тези на другите, независимо дали става въпрос за интимния им партньор или за по-далечен човек, той няма да се поколебае да настоява за своето и да упорства. Няма да се спре дори да нарани партньора си с някое изказване.

Изслушването и приемането на алтернативна гледна точка е наистина трудно за повечето Телци и това им пречи в отношенията с хората. За да успеят да запазват връзките си с партньорите си, приятелите, близките и колегите си, те трябва да се научат да приемат чуждото мнение, дори да не им харесва.

Водолей

За Водолеите е трудно да бъдат искрено съпричастни към проблемите и трудностите на другите хора. Емоциите на партньорите им често са на втори план за сметка на техните собствени. С течение на времето това пречи на половинките им, които все по-осезаемо усещат незаинтересоваността на Водолея към техните чувства и терзания. Още по-дразнещото е, че самите Водолеи изискват съпричастност и уважение на чувствата им от страна на партньорите им. Така често несъзнателно превръщат връзките си в еднопосочна улица, водеща към тях.

Не че Водолеят не се интересува изобщо от чувствата на близките си и партньора си. Той просто изпитва неловкост и не знае как да реагира, как да се държи, ако стане свидетел на гневен изблик, на плач, на нервно признание или емоционално споделяне на болка. Водолеят предпочита да каже нещо приемливо за ситуацията и след това просто да излезе от стаята.

Скорпион

Скорпионите обичат страстно, но и мразят унищожително. Всъщност, понякога партньорите им си мислят, че Скорпионът ги мрази заради неговото отвратително поведение, но това не е така. Погрешната представа идва от поведението им, което е трудно за тълкуване и кара човек да се пита къде е сгрешил.

Скорпионите ревнуват много болезнено. Привързват се силно към половинките си и тяхната патологична ревност може да унищожи всяка връзка. Те са много чувствителни, когато биват отхвърляни и напускани, което ги кара да проявяват силни ответни реакции. Често предпочитат те да сложат край на връзката, вместо да бъдат зарязани.

Много е трудно да достигнете до корена на проблемите на Скорпиона. Той е майстор в прикриването на същността си, на проблемите си, на това, което го вълнува истински. Много често даже човек се чувства сякаш не е познавал партньора си Скорпион, когато го види в друга светлина. Тази зодия умее да задържа истинските си чувства. Знае как да бъде потаен.

Риби

Рибите са изключително чувствителни. Лесно се нараняват, затова опитът ги учи да се затварят все по-дълбоко и по-дълбоко в себе си. Това прави опознаването им истинско предизвикателство за всеки следващ техен партньор. Да имаш връзка с Риби е много трудно. Трябва да си особено внимателен, за да си сигурен, че няма да настъпиш болезнена рана, която да отприщи лавина от емоции.

Рибите са много песимистични. Те често се чудят дали изобщо си струва да полагат усилия, ако видят, че нещата във връзката са трудни. Веднъж наранени, Рибите стават подозрителни, ревниви и нерационални към партньорите си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *