HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

6 идеи за прекрасен романтичен уикенд

Времето, прекарано с любимия човек, е много ценно. В забързаното ежедневие понякога нямаме възможност да се любуваме на партньора си и да му покажем колко много го обичаме и колко държим на него.

1. Направете изненада

Може да помислите за нещо, което отдавна искате да направите двамата. Например да отидете заедно на ресторант или на кино. Съберете няколко идеи и подберете най-добрата, за да бъде изненадата перфектна. Направете план и го следвайте. Можете да изненадате човека на сърцето си и с любимия му шоколад или напитка. Малките жестове говорят много!

За два дни могат да се случат много неща. Насладете се на възможността си да пътувате заедно. Не е нужно вашето кратко любовно пътешествие да бъде скъпо, достатъчно ви е да бъдете един до друг сред природата.

3. Пригответе специална романтична вечеря

4. Устройте си културен уикенд

Прекарайте двата почивни дни заедно и посетете концерт, музей или галерия. Защо не и трите? Вечерта пък можете да отидете на кино или на театър – завършекът на деня ще е повече от перфектен!

Чудеса идея! Не бързайте за никъде и почивайте цял ден. Насладете се на топлината по между ви и планирайте почивките си за лятото или за идните месеци. Можете дори да потърсите и закупите самолетни билети.

Желаем ви прекрасен любовен уикенд!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *