6 комбинации от зодии за щастлива връзка

Казват, че противоположностите се привличат, но понякога са нужни месеци, дори години, за да може човек да открие идеалната половинка. Според астрологията, за да имате успешна връзка, е добре да излизате с някой, който има различна от вашата зодия. В противен случай сблъсъкът на два почти еднакви характера ще доведе до конфликти и излишни нерви. 

Независимо дали става дума за приятелство, интимна връзка или брак, астролозите съветват да търсим партньoри от определени зодии, с които си пасваме най-добре.  

Ето шест подходящи комбинации между зодиите:

Телец и Дева

Те се допълват взаимно и са страхотна двойка. Хората, родени под знака Дева, са нежни души, които обожават природата, а от друга страна Телците се радват на малките неща в живота и обичат разходките сред зеленина. 

И двете зодии обичат практичността и се отличават от другите със своето постоянство. Започнат ли нещо, е го завършат, независимо, че може да се забавят малко. Те са създадени за сериозна връзка и никога не биха изневерили. 

Риби и Рак 

Връзката между двата знака е силна. Макар, че и двата са водни, те нямат особени противоречия между тях. Рибите са чувствителни и романтични, докато Раците са по-стабилни и балансират нещата в техните отношения. Те дават сигурност на плуващите във водата и им действат успокояващо. 

Въпреки че понякога Рибите се притесняват от егоцентризма на Рака, те са съвместими на енергийно ниво и са готови да правят взаимни компромиси в името на разбирателството. 

Стрелец и Овен 

Онова, което поддържа връзката им, е огънят. Страстта между тях е толкова силна, че понякога “пари”. Както Стрелецът, така и Овенът са авантюристи по душа, които гледат по-оптимистично на живота и не се нервират с злободневни проблеми. 

Представителите и на двете зодии са с по-сложни характери и не е изключено това да им създава противоречия от време на време, но те бързо биват преодоляни в името на общата им цел. 

Водолей и Близнаци

Тези въздушни знаци се разбират чудесно. Близнаците се дивят на идеите, с които е пълен Водолеят. И двамата имат нужда от своята независимост и никой няма нищо против това. Когато са заедно, гледат да се радват на живота и не си губят времето с глупости. 

Водолеят притежава прогресивно мислене, а Близнаците имат способността да разведрят положението в напрегнат момент. Именно тяхната многостранност им помага да се допълват чудесно и работят успешно в екип. 

Везни и Лъв

Родените под тези два знака са общителни и открити към нови запознанства. Те са известни със своя чар и често са душата на компанията. Знаят прекрасно какво е в душата на тяхната половинка. Разбира се, Лъвът иска да доминира във връзката, а пък Везните не се противят на това, защото не обичат конфронтации. 

Лъвът е огнен знак, а Везните – въздушен. Съберат ли се на едно място, те обединяват силите си и винаги са успешни, нищо че хората от втората зодия са по-пасивни. Учейки се един от друг, те са перфектна комбинация за сериозна връзка. 

Козирог и Скорпион

Козирогът е земен, докато Скорпионът е воден знак. Съберат ли се, става страшно. В началото на взаимоотношенията им може да са сдържани един към друг, но после се отпускат и доверяват на другия. 

И двете са големи инати, което не им помага в комуникацията с хората. Козирогът не е от най-романтичните, но другият забелязва това и го предразполага. От друга страна Скорпионът е отмъстителен, което не се харесва на половинката, но сдържаността й може да върне отново хармонията помежду им. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *