6 начина да накарате мъжа да направи всичко, което искате

Ако искате да получите нещо от половинката си, ето един съвет: Без повече заяждане. Избягвайте също да се карате, да се оплаквате, да крещите, да плачете и да се дразните. Използването на няколко усъвършенствани психологически трика ще ви отведе далеч (стига да сте в здрава и нетоксична връзка, разбира се).

1. Опитайте “момичето в беда”

Когато искате той да направи нещо, дръжте се невинно и сладко. Покажете му, че имате нужда от него, накарайте го да се почувства като “спасител”. Този метод наистина работи, тъй като мъжете обичат да са герои.

2. Дайте му нещо, което обича

Ако например искате да излезете с приятелки или пък той да ви помогне с чистенето, подарете му нещо, което наистина обича. Или пък направете нещо, за което знаете, че той отдавна мечтае. Ще постигнете желаното без спорове.

3. Накарайте го да мисли, че идеята е негова

Това е изпитан и ефективен метод да получите това, което искате от половинката си. Просто го накарайте да мисли, че идеята е негова, макар че той е наясно, че не е така.

4. Обезоръжете го с комплименти

Трябва да започнете много по-рано, преди да го помолите за конкретното нещо. Накарайте го да се почувства наистина добре, правейки му комплименти – за външния вид или за негово действие. След това ще ви е много по-лесно да го убедите да направи това, което желаете.

5. Дълга целувка

Няма нищо по-сладко от дълга и чувствена целувка, преди да го помолите. Сякаш му казвате: “Да, искам нещо от теб, но няма да споря за него”.

6. Направете му услуга

Като ви вижда, че първо поемате инициативата, е по-вероятно той да осъзнае, че иска да стори нещо хубаво за вас в замяна.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *