6 неща, които Бил Гейтс има в дома си, а вие – не

Бил Гейтс е американски програмист и бизнесмен, както и един от основателите на „Майкрософт“. Той е един от най-богатите хора в света, като притежава състояние, възлизащо на 110 млрд. долара. Всичко това може да ви подскаже, че в имението, което притежава, има най-различни интересни неща, които звучат смайващо. Въпреки че Бил Гейтс не се смята за екцентричен милиардер, все пак можете да се изненадате какво има в дома си.

1. 24 бани и 6 кухни – ето това е нещо, за което никога не бихме предположили, че някой човек на Земята ще има нужда. Както можете да се досетите, всички кухни са професионално оборудвани и има професионален готвач, който приготвя храната на семейството. Можем само да гадаем за какво ли са му и 24-те бани, които са разположени навсякъде в имението.

2. Голям басейн с мощен подводен звук – тук вече ще си кажете „Какво ли пък е това?“. И въпросът ви съвсем си идва на мястото. Гейтс притежава 18-метров басейн, който има вградена подводна ултрамощна музикална система. Басейнът има площ 1200 кв.м, а единият му край има прозрачно дъно.

3. Стая с батут – интересен факт е, че в стаята за батут таванът е висок цели 6 метра, когато децата на Бил Гейтс са били малки, спокойно да скачат колкото високо си поискат, без да има опасност за здравето им. Освен за забавление, батутът е вършел работа на семейството и за тренировки – какво по-хубаво и забавно кардио от това?

4. Сензорна система за гости – това вече звучи много интересно! В дома на Бил Гейтс има монтирана система в стаите за гости, която позволява на обитателите им да зададат перфектната температура или светлина, така че да се чувстват максимално комфортно.

5. Дърво със специална система – в двора на имението си Гейтс има любимо кленово дърво, за което явно се грижи много старателно. Системата е така създадена, че да алармира, когато дървото има недостиг на вода и автоматично да се включва друга система за поливане.

6. Зала за приеми и празненства – залата има големина 700 кв.м и в нея се провеждат най-различни коктейли, приеми и тържества. Помещението може да побере над 200 души като седящите места са около 150. Впечатляващо, нали?

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *