6 неща, които е нормално да искаш от една връзка

Всички искаме да станем част от прекрасното приключение, наречено любов. Когато започнем една връзка, винаги имаме някакви очаквания. Често някои от тях не отговарят на реалността, а това ни притеснява, но не бива. Ето какво е нормално да искаш от една връзка, защото е неизменна част от нея:

1. Уважение

Ако половинката ти се интересува от теб, ще се отнася само и единствено с уважение. Той ще те изслушва, ще приема изборите ти и начина ти на мислене.

2. Общуване

За да сработи една връзка, в нея трябва да има добра комуникация. Нормално е да очакваш партньора ти да ти споделя своите чувства и желания. Това не се отдава на всеки, но е важна част от отношенията в една двойка.

3. Отговор на съобщенията ти

2019-та година е. Време е да спрем с тези игри. Време е да се откажеш да чакаш той да ти тоговори. Истината е следната: Ако харесваш някого, то трябва да му го покажеш. Ако си разстроена, кажи го. Ако нещо те мъчи, сподели. Ако някой ти пише, отговори му. Не се примирявай с човек, който не се отнася правилно към теб. Откажи се от чакането и продължи напред. Заслужаваш много повече.

4. Време

Когато си във връзка, е важно да отделяш време за половинката си и обратно. Това време трябва да е качествено. Не бива да съжаляваш, че го искаш. Не се бори, за да си част от нечий живот, защото това само показва, че връзката, в която си, няма бъдеще.

5. Внимание

Спри да се извиняваш, че искаш да си с него. Не се моли за внимание. Ако някой иска да е с теб, ще го покаже. Ако си с човек, който не го прави, продължи без него. Човешко е и не те прави лоша.

6. Любов

Когато си във връзка, трябва да се чувстваш обичана през цялото време. Любовта е нещо, което се появява естествено. Тя не е перфектна, защото ние не сме. Тя ни дава сигурност, подкрепа и щастие. Не се примирявай с връзки, които не те вдъхновяват и мотивират, в които не получаваш правилно отношение. Заслужаваш много повече. Ако още не си го открила, не се отказвай.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *