HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

6 неща, от които жените се страхуват в секса /18+/

Има няколко неща, от които жените наистина много се притесняват и често притесненията се превръщат в страхове. Когато са с непостоянен партньор, жените не споделят, но ако намерят сигурна половинка, най-вероятно бързо ще си кажат всичко, което ги тревожи.

1. Да не се скъса презервативът
Нежеланата бременност е на първо място в страховете, които донякъде убиват удоволствието от секса. Когато една жена е много притеснена дали всичко е наред, оргазмът може да се превърне в мираж. Но когато са сигурни, че човекът до тях знае какво прави, притесненията изчезват.

2. Сексът план “Б” 
Аналният секс е една от темите, които повечето жени никак не обичат. Малко са тези, които изпитват истинско удоволствие от това. Повечето жените, които го правят, е за да угодят на половинката си.

3. Дали му харесва
Дали на мъжа му харесва, е въпрос, който през главата на една жена по няколко пъти, докато прави секс. “Защо той не издава звуци?” или “Справям ли се добре” са въпросите, които едва ли някоя жена ще зададе на мъжа до себе си.

4. Дали няма да поиска нещо странно
А “странно” за всяка жена значи нещо различно. Секс играчки, нова поза или секс с трети човек. Жените все пак предпочитат да се придържат към стандартния секс и всичко извън рамките му е повод за притеснение.

5. Болести
Разбира се, че жените се страхуват от това да не би новият партньор да им донесе неприятности. Понякога се съгласяват на секс без предпазни средства, за да не “изгубят” човека до себе си. Абсурдно, но това все още е факт.

6. Секс клипчета
Жените много се страхуват от това партньора до тях да не поиска да ги заснеме, докато правят секс. Това “упражнение” е за разкрепостените и донякъде безразсъдните жени. Никога не знаеш къде ще попадне записът и кой може да го види.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *