6 признака, че в дома ви има нечисти сили

Дявол, вещица, зъл дух, призрак или полтъргайст – не всичко това е само измислица от филмите и романите на ужасите. Странно или не, много често те са част от живота ни, без дори да подозираме. Много хора, които притежават паранормални способности, са сигурни в това.

„Грешката на много хора е, че не вярват в злите духове и подценяват способностите им”, казва психоложката Верона Орлова. Всички енергийни същества в апартамента ви, могат да ви донесат много проблеми. Важно е да бъдете бдителни. Специалисти разкриха кои са 6-те главни признака, че в дома си имате неканен гост.

Липса на уют Усещате неудобство и дискомфорт в дома си. Без причина искате да излезете от вкъщи, а след това дори нямате желание да се навирате отново между тези четири стени. Роднини и приятели също не бързат да ви посетят. Изнервени сте и имате доста безпочвени кавги в живота си, както с близки познати, така и с членовете на семейството ви.

Страх ви е Да стоите у вас ви е не само неприятно, но и направо страшно. Имате чувството, че чувате странни звуци, разни електроуреди издават звуци без причина, а през нощта сякаш усещате чуждо присъствие.

Изгубени вещи Когато се опитате да намирате нещо, въпреки че сте сигурни къде сте го оставили, то то сякаш е пропаднало вдън земя. Понякога намирате вещите, но на абсолютно нелогично място. Странни сънища

Усещането за нещо необичайно не ви напуска. В сънищата ви се появяват непознати места, на които никога не сте били, дори не сте се и сещали за тях преди. Възможно ли е някой да иска да ви каже нещо по този начин? Не забравяйте, че съзнанието е ехо на вашата памет. Шумове на други хора Чувате странни звуци, глухи стъпки, шепот, смях, плач или друг странен звук, въпреки че сте сами в къщата? Може пък и да не сте сами.

Котката ви вижда нещо Домашните любимци са изключително чувствителни същества. Ако те се държат странно и стават агресивни, гледайки в празното пространство, то определено имате гости от друга реалност у дома.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *