6-те двойки зодии, които ще се разделят до края на 2020 г.

До края на 2020 година могат да се случат много неща в личния ни живот, които ще го преобърнат изцяло. Раздялата, когато в една връзка няма щастие, е нещо хубаво, което може да се случи, за да може човек да отвори сърцето си за нов човек. Ето кои са зодиите, които ги чака раздяла до края на 2020 г.:

Овен – Рак: Тези две зодии винаги са имали леки търкания помежду си и макар любовта им да е силна, идва време, в което може би трябва да се разделят. Този момент ще дойде, след като и двамата осъзнаят, че през повечето време са скарани, вместо да са щастливи и да се обичат. Раздялата ще доведе до нови връзки много скоро след това.

Везни – Скорпион: Ревността е нещо, с което един от двамата в тази връзка не може да се справи вече много дълго време. Тя прояжда взаимоотношенията и оставя горчивина, която нищо не може да поправи. Истината е, че когато в една връзка липсва доверие, тя няма смисъл да продължава.

Телец – Дева: Ще се случи нещо непредвидено, макар че всичко в момента изглежда безоблачно. Един от двамата партньори ще изпита чувства към трети човек, което ще сложи и края на връзката. Когато на двама души не е писано да бъдат заедно, по-добре е да се разделят и да обикнат нов човек, който ще бъде сродната им душа.

Близнаци – Риби: Когато не се чувствате добре в една връзка, винаги се чудите дали има как нещата да се оправят с времето. Може, но когато мине прекалено дълго време и все още не се чувствате сигурни в партньора до себе си и чувствата ви към него, по-добре е да си тръгнете. Решението ще дойде от вас и няма да е никак драматично, а ще мине леко и разумно.

Везни – Стрелец: Във връзката ви ще се появи трети човек, който ще обърка всичко. Ако любовта е истинска, здрава и наистина голяма, третият човек не би бил проблем, а само временна пречка. В случая обаче един от двама ви ще види нещо по-добро у другия и ще реши, че връзката му със сегашния партньор не е чак толкова силна. По-добре е да продължите напред, очаква ви нова любов още в началото на 2021 г.

Телец – Лъв: В любовта нещата никога не са прости и винаги има нещо, което прави връзката трудна. Във вашия случай има любов, но понякога липсва разбирателство, а още по-често – доверие. Ревността е болест, която веднъж появи ли се, трудно може да премахнете от отношенията си. В една вечер, когато един от двама ви отново прояви ревност и вдигне скандал, ще решите взаимно, че просто не сте един за друг.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *