6-те зодии, които предпочитат кариерата пред семействотo

1. Овен

По право Овенът е огнена зодия. Затова и напълно е оправдано действието му да се свежда до най-високото ниво на успех, а не на най-високото ниво на брак. При него всичко е плод на много упоритост и решителност, естеството на конкуренцията и единството е приемливо и резултатът за него е конкуренция. Така на първо място – и Овенът успешно се прикрепя точно към работното си място.

2. Телец

Телепортиращият се земен елемент се стреми към цялото материално богатство и чувства на удовлетвореност. Той се отличава с висока степен на предразсъдъци и е много балансиран и стабилен. Хората от тази зодия са, непоклатими и безкомпромисни. И все пак, те са изтъкани с отлично качество за успешна кариера, а не за брак.

3. Лъв

Типично за Лъва е да командва в джунглата и така се свързва като водач, управляван от Слънцето. Обича самоувереността и харизматичните лидери, които предпочитат и продължават да преследват, а не да работят, укрепват отношенията и личните отношения. Той е ярък и подчертава личността, търси и стигматизира, докато самият получи максимално внимание и комплименти.

4. Дева

Девата e елемент на земята. Всичко това се отличава с мощна работна етика и желания за идеална организация на работния процес. Логично е, че Девата е в центъра на вниманието на единствената промоция и успех в кариерата. Тези хора са трудолюбиви перфекционисти, фиксират всичко в детайли, за да оставят добрия резултат.

5. Стрелец

Стрелецът е огнен елемент, който се стреми към успешна кариера. Стрелецът е типичен екстраверт, а фокусът му единственото нещо, което може да помогне, за да достигне целта, на всяка цена. Стрелец и олицетворение на предприемачески дух.

6. Водолей

Водолей е ефирна зодия. По никакъв начин няма да се смути, но ще очарова света със социалната справедливост. Сред представителите на тази зодия има много студенти и мислители, ченгетата, които дадоха огромен принос за развитието на науката. Сред представителите на тази зодия се открояват и велики имена като Чарлз Дарвин, Галилео Галилей и Томас Едисон. Те са зодия Водолей.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *