6-те качества на порно актрисите, които мъжете обожават

Независимо как приемате факта, че гаджето ви гледа порно, не може да отречете, че този тип филмчета са фаворитни за всички мъже (а и за доста жени). Повечето от нас реагират с възмущение на момичетата, готови да правят секс пред камерите. Всякакъв секс! Обаче, ако погледнем не толкова снобски и „морално“, ще видим, че точно ние, добрите, с високите ценности, имаме какво да научим от тях. Особено, ако искаме да се радваме на шеметен секс с половинката си. Защото в тези мацки има нещо, за което всеки мъж си умира!

1. Те пъшкат яко!

В стоновете и мръсните думички по време на секс няма нищо лошо. Даже, колкото повече, толкова по-възбуждащо. Мъжете наистина обожават това!

2. Те се докосват!

Ама мастурбацията по време на секс си е супер кеф и за жената, и за мъжа. Тази гледка, повярвайте, той дълго ще помни и тя винаги ще предизвиква ерекцията му.

3. Те не се притесняват от тялото си!

Сами сте видели, че има порно актриси, чиито физически данни не са нещо особено. И все пак те по нищо не показват някакво притеснение. Защото по време на секс, то е ужасна пречка за кефа и на двамата.

4. Те не дрънкат с часове!

Колко трае един разговор преди секса в порно филма? Секунди, най-много минута. А понякога почти липсва. В реалния живот повечето момичета правят точно обратното – дрънкат за какви ли не глупости, а в главата на мъжа се въртят вече горещите сцени. Като сте тръгнали да си лягате с някой, направете го! Не го отегчавайте с приказки, които той в този момент дори не асимилира.

5. Те са навити на тройка!

Харесва ли ви, или не, тройката е мечта на 8 от 10 мъже. Останалите двама си мечтаят за другите осем мъже.

6. Те са винаги готови за орална любов!

А „добрите момичета“ правят втрещени, кифлеснки физиономии. Отпуснете се малко, фелациото е готино нещо и може наистина да носи удоволствие и на вас, ако се отървете от предразсъдъците.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *