6 типа жени, които постоянно искат секс

Сексуалното влечение е съвкупност на няколко процеса в организма ни. Само че има и такива жени, които са способни да изпитват сексуално влечение постоянно. Причините за тези сексуални изблици са много. Може да е мания за хедонизъм, прекарано заболяване или детска травма, за която момичето не е казало на никого.

Желанието да задоволи своите сексуални потребности е естествено за всеки човек, то се заражда в нас в периода на полово съзряване, когато хормоналният фон започва да се променя.

Но съществуват и прецеденти, когато влечението превишава нормата и се превръща в зависимост. Точно за тях става въпрос в тази статията.

Отсъствие на постоянен партньор

Жената, която няма сериозна връзка, е с повишено либидо. Желанието може да възникне във всеки един момент и колкото по-дълго стои тя без партньор, толкова повече започва да мечтае за секс, а възбудата се увеличава.

Творческите личности

Психологическата природа на жената е преплетена със сексуалната, някои намират вдъхновението си в сексуалната близост и, ако ли не, вратата на творчеството също остава затворена. Такива жени ще се намират постоянно в състояние на възбуда, защото именно тя разгаря съзнанието им и им дава възможност да творят.

Проблеми в детството

Има случаи, когато женската сексуална зависимост се базира на детска психологическа травма. Може да е жестоко отношение на родителите, физическо пренебрегване и безизходица, което може да предизвика повишено либидо, но и зацикляне върху болезнени събития.

Правилното разбиране за интимната близост се размива и жената може безразборно да сменя партньорите или да иска хард секс – общо взето да прави всичко, за да заличи травмата си.

Нарцистична натура

За тези жени няма нищо по-красиво и сексуално от собственото им тяло, което служи за постоянен повод за възбуда. На този тип жени невинаги им е необходим партньор, така и така тя и сама може да си достави удоволствие. Собственото й тяло е идол, а фантазиите не престават дори за минута.

Овулация

Смяната на настроението, липсата на апетит и много други симптоми – показател за наличието на овулация, също са залог за повишена сексуална активност.

Изследвания са доказали, че в тези дни жената невинаги е способна да контролира собствените си желания и постъпки, защото животинският инстинкт взима връх над всички останали процеси.

Нимфоманката

Нимфоманията е разновидност на женското сексуално разстройство, което се характеризира с повишено влечение към противоположния пол.

Личностите с това заболяване постоянно търсят полов партньор, а желанието им, дори след оргазъм, не може да бъде удовлетворено. Днес само 3% от населението страдат от нимфомания, при това често възприемат постоянното си желание за секс като нещо позитивно.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *