60 години бивш булдозерист от Яхиново преследва мечтата си – джакпота от тотото

79-годишният Кирил Фалин от 60 години всяка седмица пуска тото с надеждата късметът да му се усмихне и да удари джакпота. За тези години само веднъж спечелил от Спортния тотализатор – няколко четворки, но в този тираж били много евтини.

Репортер на “Струма” откри Кирил Фалин да чака в студа пред тото пункта в дупнишкото село Яхиново, където живее. Докато чакаше да дойде мъжът, който обслужва пункта, Фалин се разприказва: “От 60 години играя тото. Не съм пропуснал нито един тираж. Запалих се в казармата и оттогава не спирам. Първо започнах да играя с рождените дати, на мен и съпругата ми, после, като се родиха двете ни деца, включих и техните. Сега пускам фиш и с рождените дати на внуците и правнука. Все още се надявам да спечеля джакпота. Ще подпомогна децата си. На мен тепърва на тези години не ми трябват много пари. Получавам добра пенсия и ми стига. Тотото е като крастата. Не смея да пропусна тираж. Ами ако тогава излязат моите числа? Цял живот съм ги чакал”, заяви бившият булдозерист.

„За тези 60 години само веднъж печелих няколко четворки наведнъж, беше през 1964 година. Вече не си спомням колко пари бяха, но купихме с един мой приятел една дамаджана с вино, изляхме в него и една бутилка коняк и почерпихме колегите от бригадата в мината. Скрихме от тях, че сме сложили коняк във виното и всички се натръшкаха пияни. Дойде шефът, видя ги и ме извика настрани. Попита ме: „Ти ли ги напи? Заслужаваш да те уволня, но този път ще ти простя”. Тогава замалко да изгубя работата си заради четворките. Това ми беше печалбата от тотото”, спомня си Фалин.

„Някои ме съветват да сменя числата и може да ударя джакпота, но нещо отвътре ми подсказва, че рождените дати на децата и внуците ще ми донесат печалба. Няма да ги сменя”, заяви Фалин и побърза пръв да влезе в тото пункта с надеждата през новата година да сбъдне мечтата си за голямата печалба, която преследва от 60 години.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *