600 фенове напълниха стадиона в Кресна за първия мач на „Перун“

Близо 600 зажаднели за футбол фенове напълниха стадиона в Кресна за първия мач на „Перун“ в третия ешелон, но трябваше да се задоволят с 0:0 срещу „Рилски спортист“. Неумението на нападателите да бележат бе единственият недостатък на мача, който започна с лек превес на домакините. В 10-та мин. Георги Ризов можеше да порази мрежата на самоковци, но топката мина покрай дясната греда. В 17-та мин. публиката изтръпна при едно меле в полето пред Тапигьозов, но за късмет до гол не се стигна. В 27-та мин. единственият жълт картон получи Александър Костадинов. Втората част се оказа сякаш под индиго на първата – много битка в средата на терена и по няколко разменени пропуска. За перуните неточен мерник проявиха Иван Георгиев и Благовест Ангелов, а за „Рилецо“ Калоян Янков и Лъчезар Станков.

„Все още обиграваме отбора си и го изграждаме в движение. Голямо благодаря на играчите за старанието. Двете нули са справедливи с оглед на показаното”, коментира наставникът на кресненци Атанас Николов.

„ПЕРУН“: Тапигьозов, Ев. Георгиев, Костадинов, Станчев, Христов, Маламов, Крушовски, Харалампиев, Ив.Георгиев, Бл. Ангелов, Ризов /Д. Ангелов, Богоев, Топузов/.

„РИЛСКИ СПОРТИСТ“: Бонев, Колев, Рогодански, Крумов, Янков, Младенов, Станков, Иванов, Тодоров,Чохов, Йорданов /Захариев, Аджов, Митев/.

БОРИС САНДАНСКИ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *