63-ма бивши и настоящи полицаи от РУП – Бобов дол се събраха на традиционна среща на поколенията

Бивши и настоящи полицаи от РУП – Бобов дол се събраха в известен дупнишки ресторант на традиционна среща между поколенията в МВР, която се провежда за 25-и път.
Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски отслужи молебен за здраве, а организаторът Димитър Стоянов поздрави всички, уважили тържеството.
На богатата трапеза, заредена с мезета и курбан, сготвен от три агнета, седнаха 63-ма бивши и настоящи полицаи. От управлението на МВР в миньорския град са израснали в кариерата много полицаи, които сега работят в други поделения. Сред пристигналите на купона бяха бившият началник на полицията в Дупница Райчо Омерски, който в момента работи в ОДМВР, топкриминалистът от РУП – Дупница Бисер Георгиев, който е второ поколение полицай, и др.
Бившият шеф на РУП – Бобов дол Иван Дрангов, който вече е пенсионер и работи като юрист, беше дошъл с половинката си Таня Дрангова. На съпругата му биха завидели доста млади дами за добрия й външен вид въпреки възрастта й.
Съпругът на говорителката на Окръжна прокуратура Мариана Сиракова – Румен Сираков, който ръководеше РУП – Бобов дол допреди няколко години, също уважи колегите с присъствието си.
На изпроводяк всички си обещаха да се съберат отново следващата година.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *