7 женски номера в леглото, които мъжете обожават

Всяка жена си има своите малки трикове, с които да разпали страстта и да накара мъжа до себе си да бъде щастлив в леглото. Има 7 неща, които мъжете обичат и винаги приветстват с радост, когато жената до тях реши да ги направи. Ето кои са те!

1. Любимият им парфюм – всеки мъж си има любим парфюм, който половинката му ползва, особено когато реши да го съблазни. Когато мъжете усетят познатия аромат, са особено щастливи, защото знаят какво следва и каква вечер ги очаква. Ароматите са особено силни и разпалват страстта и при двата пола.

2. Ново бельо – е, всички трябва да знаем, че няма мъж, който да не харесва красивото и стилно бельо. Особено това, което не са виждали и стои чудесно на половинката им! Жените се обличат красиво, за да се почувстват по-уверени в себе си, а кой мъж не обича уверената жена в леглото?

3. Изненада под завивките – когато една жена реши да изненада мъжа до себе си, без той да подозира нищо, може да го направи по много секси начин. Когато в стаята е тъмно, жената може да се вмъкне под завивките без да носи нищо по себе си и да се сгуши в мъжа до нея. Това би подлудило всеки мъж и наистина би го настроило на секси вълна за нула време.

4. Свещи – не си мислете, че мъжете не обръщат внимание на романтиката в спалнята. Може и да не го правят съзнателно, но подсъзнателно всяко старание от старана на жената не оставя незабелязано. Ароматните свещи са един чудесен начин да му подскажете какво предстои и атмосферата да бъде различна от всеки друг път.

5. „Случаен секс“ – мъжете трябва да знаят, че няма нищо случайно, когато една жена реши да прави секс с човека до себе си. Много жени обличат секси бельо, без директно да показват желание пред половинката си, а се завъртат наоколо, обличат се бавно и правят всичко възможно, така че да изглежда сякаш случайно са съблазнили мъжа до себе си. Мъжете обичат „случайно“ случилият се секс, въпреки че жената винаги знае как да направи така, че да го предизвика.

6. Ново място – независимо, че живеете отдавна в един и същи апартамент, със сигурност не сте го правили навсякъде. Мъжете обожават жените да се осмеляват да излязат извън спалнята и да предложат някоя по-секси идея – банята, кухнята, пода или пред огледалото в някоя стая. Всичко това е много предразполагащо към незабравимо и разнообразно преживяване.

7. По средата на нощта – това е един трик, който оставя много мъже без думи. Когато жената реши да се сгуши по средата на нощта при него, но не за да заспи, а за да последва нещо страстно и незабравимо. Сексът по никое време е неочакван, вълнуващ и истински незабравим. На сутринта ще има какво да си спомняте и какво да обсъждате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *