7 зодии, които по-често изпадат в депресия

Как бихте определили себе си? Може би сте по-емоционални, емпатични, а как се справяте със стреса и трудностите? Зодиакалният знак, под който сме родени, до някаква степен определя личността ни.

Стрелец

Родените под знака на зодия Стрелец обикновено са борбени личности, но това не ги предпазва от депресивни състояния. Въпреки че през по-голяма част от времето те се възстановяват бързо от трудните моменти, има случаи, в които се нуждаят от повече време. За разлика от повечето знаци в зодиака, Стрелците са склонни да приемат нещата много лично, а когато нещо се обърка, веднага започват да си мислят колко безсмислен е животът им. Трудно им е да елиминират нещата, които нямат значение. За сметка на това значимите неща, игнорират с лекота.

Козирог

Козирогът прави голям проблем от всичко и по никаква причина не се отказва от нищо. Изпитва вина, когато не може да постигне онова, което си е поставил за цел. Въпреки че трябва да забавят темпото и да помислят върху позитивите, родените под тази зодия по-често виждат чашата наполовина празна, очаквайки да се случи най-лошото в съответната ситуация.

Телец

Амбициозният Телец не обича, когато неизпълнението на плановете нарушава хармонията му. Като земен знак, проблемите и сложните ситуации са склонни да го дестабилизират. Това веднага се отразява и на неговото емоционално състояние. Когато нещата не вървят по план, му е трудно да се справи с предизвикателствата.

Риби

Знакът на зодия Риби е един от най-емоционалните в зодиака. Родените под тази зодия са склонни по-често да изпитват страхове, не се справят добре с чуждите критики. Когато нещо се обърка в живота им, потъват в мисли, не искат да се виждат с никого и слушат музика. За тях дори малките неща, могат да изглеждат като голям проблем.

Близнаци

Близнаците могат да бъдат в чудесно настроение в един момент и да изпаднат в депресия в друг. Както знаем това е знак с много противоречиви черти на личността, което ги излага и на много вътрешни емоционални сътресения. Родените под тази зодия са много интензивни и сякаш преживяват емоциите си на друго ниво. Това ги прави по-уязвими към депресия и тревожност.

Скорпион

Въпреки че външно Скорпионите може да изглеждат недостъпни и студени личности, вътрешно са доста чувствителни. Раздяла, неуспехи, са сред най-честите причини за депресия при тях. Заради интензивната си страст, те се нуждаят от много време за възстановяване и поставяне на ново начало.

Рак

Освен Рибите, Раците също са доста емоционални, дори на моменти прекалено. Когато са инвестирали емоции в хора, на които държат, те бързо се разочароват и могат да изпаднат в депресивни състояния. Лесно се засягат и по-трудно преминават през лошите моменти. Нерядко тяхната уязвимост ги прави жертви на хора с лоши намерения.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *