7 интересни идеи за Св. Валентин в последния момент

Ако не знаете какво точно искате да правите този Свети Валентин, но сте сигурни, че не желаете да прекарате празника вкъщи, имаме няколко предложения. Без значение дали сте във връзка от скоро, отношенията ви са сериозни или вече сте женени, разнообразието е важно, за да поддържате искрата жива.

Ето 7 неща, които може да правите на 14 февруари, за да се забавлявате и в същото време да празнувате любовта си:

1. Запишете се за дегустация на шоколад

Свети Валентин, вино и шоколад. Класика. И докато е най-лесно да го направите в домашни условия, много по-различно ще бъде, ако се запишете за дегустация. Там не само ще може да опитате различни видове шоколад, но и ще научите нещо ново и интересно за лакомството.

2. Танцувайте

Не в клуб – имаме предвид истински танци. Може да се запишете за клас или да посетите салса клуб.

3. Посетете винени барове

Вместо да стоите на едно място, пообиколете различни заведения, където да се насладите на хубаво вино и тапаси. Така ще отбележите и Трифон Зарезан.

4. Посетете комедийно шоу

Прекарайте нощта в бягство от реалността с тематично шоу в местен комедиен клуб.

5. Релаксирайте в СПА център

Ако искате истински релакс, отделете цял ден. Отидете в СПА център и прекарайте там няколко часа, наслаждавайки се на процедурите и успокояващата обстановка. Не само, че ще отпразнувате 14 февруари, но и ще се отпуснете.

6. Отседнете в хотел за една вечер

Резервирайте романтичен хотел, който е далеч от мръсни съдове и стени с тънки стени. Много хотели имат практиката да създават специални предложения за Свети Валентин, включващи шампанско в стаята и празнични менюта в ресторанта на хотела.

7. Гледайте залеза

Тъй като и двамата вероятно работите през деня, тръгнете си от работа малко по-рано, за да гледате залеза – върхова романтика за тези, които обичат любовта. Излезте от града и изберете някое красиво място, от където да се наслаждавате на залязващото слънце.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *