7 минути секс стигат

Забелязала ли си какво се случва с котките като пекне слънце навън? Стават едни такива игриви и в същото време – адски любвеобвилни. На нас ни се отразява по същия начин, а сигурни сме, че и на теб също.

Знаем, че се размечта за луди приключения със загорели типове от категорията „галантен мачо“, не увъртай. И ако може да е (полов) атлет, който да те гушка, целува и да се боричкате навсякъде и за по-дълго.

Това определено го наричаме 2 в 1 – вечерен и сутрешен ритуал за красота, абсолютно натурален. А и безотказен метод за страхотно настроение.

Американски и канадски сексуални терапевти обаче твърдят нещо друго.

Няколко учени от университета в Пенсилвания решили да се допитат до тях по темата колко е нормално да продължава половият акт.

Северноамериканските сексолози, за които не се уточнява дали не живеят в по-северните ширини (т.е. на студено), смятат, че „най-желателно“ е сексът да трае между 7 и 13 минути.

Специалистите дори класифицирали продължителността на интимния екшън по минути. Изобщо не се учудвай, съвсем наистина са го направили.

Според сексолозите „твърде кратка“ продължителност е 1-2 минути, „подходящата“ е между 3 и 7 минути, а “прекалено дълъг“ секс е между 10 и 30 минути.

Ерик Корти и Дженай Гардиани смятат, че резултатите от проучването им трябва да бъдат популяризирани. Така щял да намалее броят на нещастните двойки, в които сексуалните очаквания между партньорите са завишени.

Е, вероятно и ти (като нас) обичаш първичен и екстремен секс. Обаче от време на време не е лошо да преживееш и някоя гореща дълга нощ, изпълнена с нежни ласки, нали?

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *