7-мото издание на в. “Струма” “Любим учител” събира преподавателския елит на Югозапада

Започнаха да пристигат официалните гости на церемонията по награждаване на любимия учител и любимото училище на 2019 г. в конкурса на в. „Струма”, който се организира за седма поредна година.

Сред вип гостите на събитието са областният управител Бисер Михайлов, кметът на Благоевград инж. Румен Томов и съпругата му, новият зам-кмет по културата и хуманитарните дейности на община Благоевград Василиса Павлова, ВиК шефката и нов общински лидер на ПП ГЕРБ в Благоевград инж. Росица Димитрова, дългогодишният преподавател по френски език в НХГ “Св. св. Кирил и Методий” Бонка Ичкова и др.

След броени минути започва официалната церемония в изисканата обстановка на „Ларго мол” в Благоевград в присъствието на учители, ученици и граждани.

Конкурсът се огранизира за 7-ма поредна година благодарение на  упоритите усилия на екипа на вестника на Югозапада да фокусира вниманието на обществото върху една от най-отговорните професии – тази на българския учител, защото тя е единствената, от която произлизат всички останали. Затова, както всяка година, на церемонията достойно място ще заемат и учителите ветерани, в знак на признателност за светлата диря и просветителска мисия, на която са се посветили.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Мира

    И който е бил по това време в час с учениците си, значи не е елитен, според “Струма”, учител. Нещо не можем да разберем.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *