7 начина да попречите на мъжете да си играят с вас

Ако наистина искате да намерите истинската любов, единственият начин това да се случи е да отворите сърцето си. Знаем, че сигурно ви е омръзнало да инвестирате време и енергия в грешните мъже. Да имате надежди и впоследствие да се окажете разочаровани и наранени.

Работили сте усилено, за да постигнете мир и щастие, така че няма начин да оставите някой да влезе в живота ви и да обърка всичко. И все пак… не искате да се отказвате от възможността да откриете “Мъжа”.

Ако искате да срещнете правилния човек за себе си, без да позволявате да си играят с вас, трябва да правите следващите 7 неща.

1. Избягвайте мъже с очевидно ниско самочувствиe

Ако мъжът не се обича и не се цени, това ще рефлектира върху отношението му към вас. Няма как да имате пълноценна връзка, ако той не харесва образа си в огледалото и човека, който е. Каква любов очаквате от него?

2. Уверете се, че неговите ценности по отношение на семейството и връзките съвпадат с вашите

Погледнете отблизо живота, който той е създал. Има ли здрави дълготрайни връзки с приятели и семейство? Подрежда ли си финансите и отговорностите? Има ли добри отношения с бившите си? Уверете се, че животът му протича гладко, преди да го поканите във вашия.

3. Не приемайте лошото му поведение

Помислете за бившите си връзки и нещата, които са ви наранявали. Бившият ви пасивно-агресивен, негативен, критичен, некомуникативен или студен е бил? Ако сегашният кандидат за сърцето ви има сходно поведение, помолете го да спре. Ако не може (или няма), продължете напред без него.

4. Обърнете внимание на това, което прави, а не на това, което казва

Действията му показват, че го е грижа за вас, повече от думите му. Отделя ли време за вас и поддържа ли връзка, когато не е с вас? Дава ли обещания, които след това изпълнява? Гадже, което е грижовно, щедро, последователно и добро, някой ден ще бъде внимателен и всеотдаен съпруг.

5. Уверете се, че той ви включва във всички аспекти от живота си

С течение на времето той трябва да започне да ви включва във всеки аспект от живота си, без изключение. Да ви кани в дома и в офиса си. Да се радва, ако прекарвате време със семейството и приятелите му. И да е горд да ви покаже пред света!

6. Застъпвайте се за себе си

Ако нещо ви притеснява, кажете му го. Ако той отхвърли чувствата ви или се защити, това е червен флаг. Излизайте само с мъж, който е в състояние да оцени собственото си поведение и да направи промени, когато е необходимо. С човек, който признава грешките си и цени вашите чувства (правете и вие същото за него).

7. Изчакайте със секса (правилният ще го направи)

Сексът е супер и е важна част от всяка връзка. Но когато искате да намерите “единствения”, е добра идея да изчакате малко с него. Докато първо изградите емоционална интимност, което е умна стратегия. Ако мъжът, с когото излизате, наистина се интересува от вас, той ще чака, докато сте готова. Ако го е грижа повече за секса, отколкото за вас, той не уважава тази граница.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *