7 неща, които карат жените да си намерят любовник

Никоя жена не мисли, че ще дойде ден, в който ще изневери на мъжа си. Може би и всяка си казва “Никога не бих…”, но във връзките понякога идва момент, в който не си представят друго, освен това да намерят втори човек за себе си. Какво кара една жена да изневери?

1. Угаждате и във всичко, винаги се съгласявате и сте най-послушния мъж на Земята. Тогава жените губят тръпката си и вече не ви приемат като мечтания мъж, а като “чехльо”.

2. Вие сте и изневерил пръв и тя ви е простила… поне на пръв поглед. Няма жена, която да забрави завинаги и е въпрос на време или да ви напусна, или да ви го върне тъпкано.

3. Работите прекалено много, ден и нощ, от сутрин до вечер… уикендите също. Жените имат нужда от внимание и дори да не го казва, не значи че не и липсва.

4. Скучни сте в леглото, не сте правили нищо ново от години, а сексът е по-скоро събитие, отколкото нещо в реда на нещата.

5. Тя преживява криза на средната възраст и има нужда да си докаже, че още е желана и страстна жена. С вас няма как да си го докаже, защото вече ви е спечелила веднъж.

6. Претърпяла е голяма промяна и е свалила много килограми, в следствие на което изглежда ослепяващо. Възвърнатото самочувствие е много коварно, защото привлича мъжете и освобождава от чувствто за вина жените.

7. Тя издържа вас. Тази финансова независимост от нейна страна и възможността да контролира положението, дават едно спокойствие на жените и оправдават всичките им грешни стъпки.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *