7 предимства да обичаш домошар

Когато един домошар ви покани да влезете в неговия свят, ще се влюбите по начини, които не сте знаели, че са възможни. Ако смятате, че да прекарате цял уикенд вкъщи или да се забавлявате без поне трима приятели, е адски скучно, бъдете подготвени да се убедите в обратното! Всъщност, е доста забавно и уютно да имате връзка с домошар. И ако все още не ни вярвате, ето 7 причини.

1. Ако такъв човек ви е избрал за своя половинка, значи сте направили нещо невероятно, за да го спечелите

Помислете за това – ако човек, който обича комфорта на своя дом, ви кани на ресторант, кино или да се запознаете с приятелите му, то тогава със сигурност е открил нещо много специално у вас.

2. Ако се старае да изглежда добре – заради вас е

Напълно логично е, че един истински домошар предпочита да облича дрехи, с които се чувства комфортно – анцуг, дънки или тениски. Но в момента, в който забележите, че вашият човек е променил визията си, бъдете сигурни, че е жертвал собствения си комфорт в името на това да ви впечатли.

3. Готви по-вкусно и от баба ви

Тъй като е повече от ясно, че ресторантите не са включени в обичайната му рутина, вашият домошар със сигурност е усъвършенствал уменията си на готвач. Така че бъдете готови за безкрайни гурме пиршества в домашна обстановка.

4. По-лоялни партньори са

Ако се притеснявате, че след края на работния ден вашият човек ще се озове в близкия бар, в компанията на колеги, то бъдете спокойни, защото вероятността клони към 0. Домошарите са доста по-лоялни от т.нар.“хаймани“, така че по-скоро очаквайте половинката ви да ви вземе от работа и да се приберете заедно.

5. Разбират необходимостта от лично пространство

Спокойно можем да кажем, че голяма част от домошарите са и интроверти. Те предпочитат собствената си компания и тишината. Затова биха разбрали нуждата ви от лично пространство и ще уважават личния ви живот така, както очакват и вие да уважавате техния.

6. Обичат да чистят и поддържат дома

Едно нещо е сигурно – този мъж няма да ви остави „сами в боя“, когато стане време за пролетно почистване или някакво друго. Те с удоволствие ще измият чиниите и ще пуснат прахосмукачка, защото техният дом е тяхната крепост.

7. Разбират от литература и кино

Може би сте се уморили от футболни запалянковци, с които не можете да обсъдите любимата си книга? Е, в лицето на един домошар ще намерите и добър приятел, с когото можете да обсъждате подобни теми.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *