Топ теми

7 прически, с които да заблестите

Що се отнася до косата, през следващия период ни очакват някои нови, интересни тенденции. Фризьорката Мишел Кливланд разкрива седем начина да получите перфектната есенна прическа, пише trafficnews.bg.

Вълнообразен боб

Ако имате къдрава коса, сега е моментът да блеснете. Прическите Боб отново са на мода, независимо от типа коса. Независимо дали косата е напълно права или начупена, тази прическа ще бъде добър избор. Ако искате спираловидни къдрици, направете ги с помощта на маша и след това леко ги разрешете, за да изглеждат естествено. Ако косата ви е естествено къдрава, спете с плитки, за да имате красиви вълни на следващата сутрин.

Медни нюанси

Съчетайте косата си с цвета на листата и опитайте елегантни медни тонове, които отговарят на всеки нюанс кожа.

Смела черно-червена комбинация

Тази двуцветна комбинация ще придаде мистичен щрих на вашия есенен стил. Червеният цвят постепенно се превръща в черен, придавайки ново измерение на цялата прическа. Едно е сигурно – с тази прическа няма да остане незабелязани.

Лицев контур

Това е лесен начин да експериментирате с цветове, без да прекалявате. Можете да подчертаете кичурите с елегантна прическа боб или да ги скриете, като завържете косата си на опашка.

Остри ъгли

Консултирайте се с вашия фризьор за това, което подхожда на формата на лицето ви. Независимо дали косата е права или естествено къдрава, подчертайте я с остри линии.

Романтични нюанси

Някъде между медно и червено има нежен и женствен нюанс на розово злато. Този нюанс се вписва в есенната среда и в същото време е по-привлекателен от стандартните кафяви и червени цветове.

Кичури с цвят на мед

Как да освежите прическата си? Опитайте кичури с цвят на мед. Това е лесен начин да играете с цветовете, без да рискувате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *