7 прости трика, с които да го накарате да ви желае по-силно

Понякога се налага да преминеш всички граници на притеснителния си характер, за да успееш да го вкараш в леглото. Живеем в свят, в който мъжете изискват доста повече от къса пола и голи бедра, пише
Actualno.com. Филмовата индустрия провокира силния пол да търси и психическото изживяване на секса, което усложнява задачата на съблазнителките.

Представяме ви 7 прости трика, които ви гарантират повдигане на мъжкото либидо и желание:

1. Хвърлете тънък намек. Откопчайте най-горното копче на панталоните си или съвсем небрежно свалете едната презрамка на потника си. Лек намек, който успява да грабне вниманието без думи, само с поглед.

2. Кажете го с тялото и жестове. Разкрачете кръстосаните си крака без да изричате и дума, говорете с очи. Същото действие би могло да има и едно леко отъркване около обекта на желанието ви.

3. Смейте се на шегите му. Това разтопява ледовете и ви сближава. Ако вниманието ви е насочени към някой непознат трябва да се съсредоточите първо върху сближаването с жестове и разговори.

4. Леко докосване по ръката. Учените са открили, че съвсем лекото докосване по ръката или по рамото по време на разговор е началото на много успешен флирт. Бъдете нежни, в противен случай, рискувате да изглеждате заплашителна.

5. Усмихвайте се предизвикателно. Човешкият мозък е програмиран, така че да отразява усмивката на човека срещу нас и да я приема като знак за близост. Бъдете усмихнати през цялото време и очаквайте продължение.

6. Покажете малко плът. Вярно е, че търсят нещо повече, но да не забравяме и животинските си инстинкти. Независимо от коя част на тялото, покажете малко плът, която да предизвика вниманието му.

7. Подхвърляй игриви шеги. Играй си със съзнанието му. Щом иска игра на думи, предложи му я. Така ако не в леглото му, можеш да бъдеш сигурна, че ще останеш в главата му.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *