70 приятели събра на бохемско парти за 66-ия си рожден ден проф. В. Жечев

С мъжко парти отпразнува 66-ия си рожден ден президентът на Колежа по туризъм в Благоевград проф. Васил Жечев. 70 приятели на известния благоевградски бохем се събраха около отрупани с ядене и пиене софри и вдигнаха тостове в негова чест и за негово здраве.

Сред гостите бяха бизнесмени и политици от цялата страна и от Русия, само 10-ина близки авери не успяха да присъстват заради неотложни ангажименти в средата на работната седмица. Бившият кмет на Сандански Андон Тотев и  заместникът му Младен Тимчев, ексуправниците на Благоевград – Лазар Причкапов, и на Петрич – Вельо Илиев, бившият управител на ДАП – Гоце Делчев Георги Кемалов, ректорът на ЮЗУ проф. Борислав Юруков, бизнесмените Петър Байкушев, Милчо Караджов от Кресна, Николай Цветин от Разлог, общинският съветник Евгени Бибов, бизнесменът Тони Петров и доц. Васко Грозданов, легендата на борбата Александър Томов и др. бяха на мъжката вечеринка, която започна от обяд и финализира по тъмно с много настроение и песни.

Като за ценител, подаръците бяха от картини до марков алкохол с високи градуси, а пожеланията – за здраве и късмет.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

    1. Камбата Насов

      Хвани единия и удри другия, все отбор юнаци, кандидати за Бобов дол, само аз липсвам. Как така не са показали на фото и баш-“професора” Юруков, дето не знае от къде се включва РС-то?

      Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *