HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дарина Павлова оцеляла на терасата на горящия хотел в Дубай: Беше лудо и страшно!

Дарина Павлова, която повече от месец гостува на голямата си дъщеря в Дубай, е сред оцелелите при големия пожар, обхванал луксозния хотел „Адрес Даунтаун” на метри от „Бурж Халифа”, където подготвяха грандиозно пиротехническо шоу с 1,6 тона фойерверки за посрещането на новата година. Тя била на терасата на пламналата 63-етажна сграда.

Малко преди настъпването на 2016-а огънят обхвана високата 300 метра сграда и отломки от фасадата започнаха да падат безразборно на улицата.

Ето какво написа Дарина Павлова веднага след инцидента на английски във фейсбук:

Нощта започна добре. Имах щастието да бъда с моите приятели на терасата на „Адрес Даунтаун” хотел и чакахме невероятната гледка на фойерверките от „Бурж Халифа”. След това огънят започна и се разпространи за минути. Беше лудо и страшно! Благодаря на Господ, че всички успяхме да избягаме и да се отдалечим на далечно и безопасно разстояние.

Вече е първият ден на 2016 година. Свежо начало. Новата глава от живота ми очаква да бъде написана. Ще си задавам нови въпроси, ще прегръщам и ще обичам. Ще откривам нови отговори и след това ще продължавам да се променям, да се наслаждавам на живота и да опознавам себе си.

 

Щом огънят от последната нощ на 2015 година не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може! 

Дарина пусна своя снимка от новогодишната нощ. Тя е в Дубай при доведената си дъщеря Венци, която роди в края на септември дъщеричката си Алба. За празниците в края на годината от щатите долетя сина й Илия-Калоян, който е студент там.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *