7 неща от рекламите, които никога не се случват в живота

Свикнали сме да гледаме реклами без да се замисляме какво точно виждаме, но какъв процент от нещата, показани там, действително са възможни в реалния живот? Неголям, със сигурност, пише Binar. Ето 10 неща, които никога не се случват в реалността по начина, показан в телевизионните реклами.

Някой вади препарат за пране изпод масата

Кога за последно видяхте човек, който в лежерен разговор с приятел просто вади огромна туба препарат за пране изпод масата и го слага отгоре? Никога? Да, точно така. Никога. Просто защото никой, никога, никъде не е правил това в нормална ежедневна ситуация, камо ли на прием, сватба, бал, дипломиране и т.н. А и кой изобщо го интересува другият с какво си пере дрехите? Какво стана с разговорите за душата, Млечния път, хубавата пица?

Шампоан прави счупения ти косъм здрав

Онзи момент, в който кадърът показва супер зуумнат анимиран косъм, който е нацепен и изсъхнал. В момента, в който го изкъпеш с подходящия шампоан обаче, той магически става гладък, равен и бляскав. И хиляди жени буквално вярват, че цъфналите им пършиви коси ще се оправят от само себе си с едно къпане и това e.

Газове и романтика

Мъж и жена, майка и дъщеря, приятели… Няма значение. Всички говорят супер освободено за своите газове и подути кореми, а отсрещната страна винаги реагира с емпатия, разбиране и мигновено снабдяване на страдащият с нещо против мъките му. После се прегръщат, целуват и политат заедно към едно по-добро бъдеще, в което отново да споделят заедно тягостните мигове, дай боже по-малко. Особено ако всички останали междувременно вечеряме.

Тоалетна хартия и нежни чувства

Трябва да признаем, че като чуем „тоалетна хартия“ не си представяме нежно девойче, което я гали, вдишва, развива, навива… Не. Неуместно е някак. Никой не питае крехка чувствителност към този специфичен артефакт от човешкия бит по начина, изобразен в рекламите. Много хора даже ги е срам да се придвижат от магазина до вкъщи огромен пакет тоалетна хартия. Нищо че е нормално. И човешко. Камо ли да я милват и подлагат на различни тестове за издръжливост публично.

Щастливи жени в цикъл

Световно известен факт е, че най-подходящият момент за носене на чисто бял прилепнал секси панталон, песни, танци и забави е началото на месечния цикъл при представителите на нежната част от човечеството. Просто ти идва и се разцепваш от купон. Или поне така изглежда, ако съдим по рекламите на дамски санитарни принадлежности, където жените са по-уверени и щастливи отвсякога.

Съдове, измиващи се с едно движение

Никой никога не е махал загоряло от мазен тиган на два дни в мивката с едно движение. Ако ще небето да се разтвори и една ръка от облаците сама да ти подаде перфектния препарат за целта. Това просто никога не се случва. Колкото и да е напреднала химическата индустрия, винаги си трябва усилие, известна доза отвращение, гадни миризми, преодоляване на себе си и т.н., за да бъдат измити едни чинии след сериозно ядене.

Супер бодри хора рано сутрин

Долна лъжа. Сигурно 12% от човечеството са много тонизирани, жизнени, енергични и заредени за живот и приключения ран0 сутрин, но те са малцинство. Да погледнем всички останали. Нас. Нормалните хора. Човек не се усмихва сутрин. Не е щастлив. Не си пее и не си тананика. Не му стига едно кафе. Не изглежда добре. Не отваря прозореца и не се протяга по пижама, планирайки деня си с хъс и оптимизъм. Не. Човек сутрин просто мрази или в най-добрия случай не функционира. Това е.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *